Sukellusvenemurhaaja Peter Madsen otti psykologin panttivangikseen ja yritti paeta vankilasta – tämä kaikki tapahtumista tiedetään nyt

4:04
MTV Uutiset Live seuraa tapahtumaa tiiviisti.

Toimittaja Kim Wallin murhasta elinkautista vankeutta istuva Peter Madsen yritti paeta vankilasta, kertoo muun muassa Expressen. MTV seuraa tapahtumia hetki hetkeltä.

Albertslundissa oli käynnissä suuri poliisioperaatio, johon osallistui pommiryhmä.

14.28: BT:n tietojen mukaan Madsen yritti vankilapakoa kello 10 paikallista aikaa. Hänen kerrotaan ottaneen vankilasta itselleen panttivangiksi naispsykologin ja uhanneen pistoolilta näyttävällä esineellä. 

Silminnäkijähavaintojen mukaan Madsen oli käyttänyt autoa osana pakoyritystään. Madsen jäi kuitenkin hyvin lähellä vankilaa kiinni ja oli poliisin piirittämänä ennen kuin hänet saatiin napattua.  

14.11: Pakoa yrittänyt Madsen on juuri saatu kiinni. Asiasta kertoo Vestengen poliisi Twitterissä. 

Poliisin mukaan operaatio on nyt ohi ja poliisi kertoo tapahtuman yksityiskohdista lisää myöhemmin tiedotustilaisuudessa. 

13.55: Kansainvälisestä kuvavaihdosta on tullut tuoreita kuvia tapahtumapaikalta. 

13.42: Tanskan poliisi on vahvistanut BT:lle, että vankilapakoa yrittänyt henkilö on Peter Madsen. Tanskalaismedian mukaan pommiryhmä on alkanut hetki sitten lähestyä Madsenia.

Hänen kerrotaan uhanneen olevan varustautunut pommilla.

Toistaiseksi on epäselvää, onko Madsenilla pommi vai ei. 

Madsen istuu tuomiotaan Herstedvesterin vankilassa, joka sijaitsee 20 kilometrin päässä Kööpenhaminan keskustasta. Vankila on erittäin tunnettu ja tiukasti vartioitu. Siellä istuu tuomiotaan myös Suomen poliisimurhaaja Steen Christensen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja