90 päivää morsiamena -tähti kuoli koronaviruksen komplikaatioihin

Parisuhdetta haetaan tosissaan deittisovellusten lisäksi tv:n realitysarjoista 2:03
Parisuhdetta haetaan tosissaan deittisovellusten lisäksi tositelevisiosarjoista

90 päivää morsiamena -sarjassa vuonna 2014 nähty Jason Hitch on kuollut.

90 päivää morsiamena -sarjasta tunnettu Jason Hitch menehtyi joulukuussa 2021 koronaviruksen komplikaatioihin. Hän oli kuollessaan 45-vuotias. Hitchin sisaren mukaan tositelevisiotähti ei ollut rokotettu. 

Hitch, joka oli entinen armeijan sotilas menehtyi floridalaisella teho-osastolla perheenjäsentensä ympäröimänä. 

Mies nähtiin 90 päivää morsiamena -ohjelman toisella tuotantokaudella vuonna 2014. Ohjelmassa seurattiin, kuinka Hitch meni naimisiin brasilialaisen Carrie Taravesin kanssa tämän muutettua Yhdysvaltoihin. 

Mentyään naimisiin Hitch ja Taraves perustivat yhdessä postimyyntivälipalayrityksen nimeltään Gifting Fun. Vuonna 2017 pari erosi ja he hakivat virallista avioeroa vuonna 2018. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Tavares, joka on mennyt sittemmin uusiin naimisiin, julkaisi Hitchin kuoleman jälkeen Instagramin Tarinat-osiossa tekstin, jossa kertoi olevansa järkyttynyt entisen puolisonsa kuolemasta. 

– On aina surullista, kun joku, kenen kanssa olet viettänyt osan elämästäsi, lopettaa hengittämisen. Luulen, ettei kukaan voi koskaan varautua sellaiseen. Minä en ollut tänään. Kun aloin saada viestejä, luulin sen olevan vitsi. Olen shokissa. Osanottoni hänen perheelleen ja ystävilleen. Lepää rauhassa, Jason, Tavares kirjoitti päivityksessään. 

Lähteet: People, Screen Rant


Lue myös:

    Uusimmat