90 päivää morsiamena -tähti kävi läpi uuden, hämmentävän kauneusleikkauksen

90 päivää morsiamena -ohjelman tähti haluaa nuorentaa itseään sekä sisäisesti että ulkoisesti.

Ohjelman toiselta tuotantokaudelta tuttu Deem kertoi tuolloin laihtuneensa 40 kiloa käytyään läpi rasvaimun, laihdutusleikkauksen sekä rintojen pienennyksen elokuussa 2020.

Nyt nainen on jatkanut muutostyötään jopa hieman hämmentävän kauneusleikkauksen avulla.

Plastikkakirurgi kiinnittäisi käsiin samankaltaista huomiota kuin kasvoihin

Radar Online uutisoi, että 55-vuotias Angela Deem on päätynyt jälleen plastikkakirurgin käsittelyyn. Tällä kertaa naisen vartalosta operoitiin tämän käsiä.

Beverly Hillsissä toimiva plastiikkakirurgi Obaid Chaudry kertoo, että vaikka useimmat ikääntyvät naiset keskittyvät kasvojensa nuorentamiseen, huomiota olisi syytä kiinnittää juuri käsiin.

– Ikääntymisen seurauksena, menetämme käsistämme rasvaa, mikä saa ne näyttämään ryppyisiltä ja vanhoilta, Chaudry kertoo.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Chaudryn mukaan käsien iho vanhenee samalla tavalla kuin kasvojen ja kaulan, ja kädet yleensä myös altistuvat esimerkiksi samalla määrälle aurinkoa. Koska käsiä käytetään koko ajan, niitä myös katsotaan.

Deemin ei-kirurginen käsien nuorennusoperaatio hoidettiin täyteainepistosten avulla. Hyaluronihappoa voidaan Chaudryn mukaan käyttää täyteaineena ryppyjen silottamiseen 22 vuotta täyttäneille potilaille.

Käsiin pistettävä täyteaine silottaa plastikkakirurgin mukaan kaikki rypyt ja saa kädet näyttämään taas täyteläisen nuorekkailta. Pistoksista aiheutuu kuulemma myös vain vähäisesti mustelmia.

Kokee paineita näyttää nuorelta

Angela Deem on puhunut aikaisemminkin paineista sekä näyttää nuoremmalta että myös tuntea itsensä nuoreksi. Deem avioitui 90 päivää morsiamena -sarjassa 32-vuoiaan Michael Ilesanmin kanssa.

– Olen aina halunnut parantaa ulkonäköäni Michaelia varten hänen ikänsä takia. Minusta tuntui, että olisin kuollut ilman lihavuusleikkausta. Olin huolissani, että jos en nouse leikkauspöydälle, minä kuolen, Deem kommentoi painonpudotustaan.

Deemin mukaan hänen sisäiset ja ulkoiset muutoksensa ovat sprintin sijaan ikään kuin maraton.

– Se on matka, ei pelkästään fyysinen vaan myös henkinen matka.

Lue myös:

    Uusimmat