90 päivää morsiamena -tähti tuomittiin vankeuteen – käveli vankilasta ulos 60 kiloa laihempana

Parisuhdetta haetaan tosissaan deittisovellusten lisäksi tv:n realitysarjoista 2:03
Parisuhdetta haetaan tosissaan deittisovellusten lisäksi tositelevisiosarjoista.

Vankila muutti toden teolla 90 päivää morsiamena -sarjasta tunnettua Jorge Navaa. 

90 päivää morsiamena -sarjasta tuttu Jorge Nava joutui vankilaan vuonna 2018 saatuaan tuomion huumeiden hallussapidosta myymistarkoitukseen. 

Nava kävi läpi vankilassa ollessaan valtavan muodonmuutoksen, sillä aloittaessaan tuomionsa Nava painoi noin 144 kiloa. Vankilasta päästyään hän painoi noin 83 kiloa, eli tuomion aikana Nava tiputti painoaan yli 60 kiloa. Hän vapautui toukokuussa 2020.

Mies kertoo, että hänen muodonmuutoksensa heijastelee myös hänen uutta suhtautumistaan maailmaa kohtaan. 

– Kun on hetken aikaa eristysvankeudessa, tulee ajateltua paljon. Luet paljon kirjoja ja muutat mieltäsi asioiden suhteen. Sain maistaa hieman menestystä kun pystyin muuttamaan ajatuksiani muuttaakseni henkilökohtaista olemustani, kirjaimellisesti pienen siemenen avulla. 

– Sen pitää olla oma valintasi. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Nava kertoo tajunneensa vankilassa, ettei pystyisi enää hallitsemaan sen ulkopuolella tapahtuvia asioita, mutta pystyisi vaikuttamaan sen sijaan omaan muutokseensa. Tuo pieni ajatus sysäsi Navan mukaan liikkeelle hänen elämänmuutoksensa. Vankilassa hänellä oli myös aikaa panostaa muutokseensa. 

Vapauduttuaan Nava löysi rakkauden Rhoda Blaun kanssa ja pariskunta sai ensimmäisen lapsensa huhtikuussa. Nava muistetaan 90 päivää morsiamena -ohjelman neljänneltä tuotantokaudelta, jolloin hän meni naimisiin ex-puolisonsa venäläisen Anfisa Arkhipchenkon kanssa. 

Pariskunta virallisti avioeronsa Navan päästyä vankilasta. Navan mukaan hänellä ei ole mitään entistä puolisoaan vastaan eikä kadu kaksikon avioliittoa. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat