90 päivää morsiamena -tähti laihtui leikkauksen myötä 40 kiloa – naista ei ole tunnistaa samaksi: "Tein sen, jotta pysyisin hengissä"

Angela Deemiä ei ole tunnistaa samaksi laihdutusleikkauksen jäljiltä.

90 päivää morsiamena -ohjelmasta tuttu tähti Angela Deem, 55, on käynyt läpi hurjan muodonmuutoksen. Deem julkaisi Instagram-tilillään keskiviikkona 28. heinäkuuta otoksen itsestään, jossa hän poseeraa selkeästi hoikistuneena. Deem kertoo päivityksensä yhteydessä olleensa Las Vegasissa juhlimassa toisen reality-tähden Nick Hoganin syntymäpäiviä. 

Kuvassa Deem poseeraa valkoisessa jumpsuitissa vaaleat hiuksensa korkealla poninhännällä. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Deem julkaisi somessa myös otoksen juhlista, jossa hän poseeraa muiden juhlavieraiden kanssa. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Maaliskuussa Deem kertoi laihtuneensa 40 kiloa käytyään läpi rasvaimun, laihdutusleikkauksen sekä rintojen pienennyksen elokuussa 2020. Deem kertoi 90 päivää morsiamena ohjelmassa haluavansa laihtua oman terveytensä takia. 

– Huomasin kun menin edellisen kerran Nigeriaan, että lihoin. Tarkoitan, että luulen lihoneeni noin 9-11 kiloa. Ja se kaikki iski tajuntaani kerralla, Deem on kertonut antamassaan haastattelussa. 

– En pystynyt edes kävelemään kauppaan ostoksille lasten kanssa. Hengästyin.  

Deem on myöntänyt, että osa hänen terveysongelmistaan johtuu myös tupakoinnista. Hän kertoo kuitenkin uskoneensa, että olisi kuollut, mikäli ei olisi saanut painoaan alaspäin. 

– On hyötyjä siinä, että tein sen itselleni, mutta tein sen myös lapsenlapsilleni, jotta voin olla heidän kanssaan pidempään sekä minä ja Michael voimme olla yhdessä pidempään. Tein sen itseäni varten, jotta pysyisin hengissä. Ja niille, joita rakastan.

Michael on Deemin nigerialainen puoliso, jolle pariskunta yrittää saada oleskeluluvan Yhdysvaltoihin. Deemin ja Michaelin tarina alkoi 90 päivää morsiamena -ohjelman toisella tuotantokaudella. Pariskunta meni naimisiin Nigeriassa tammikuussa 2020. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja