Katsojat järkyttyivät 90 päivää morsiamena -sarjan dramaattisesta käänteestä – mies heitti rahaa kerjänneen perheensä kirjaimellisesti pihalle

Parisuhdetta haetaan tosissaan deittisovellusten lisäksi tv:n realitysarjoista 2:03
Parisuhdetta haetaan tosissaan deittisovellusten lisäksi tositelevisiosarjoista

90 päivää morsiamena -ohjelman Kalani ja Asuelu ajautuivat historialliseen riitaan Asuelun äidin ja siskon kanssa.

Yhdysvaltalaisessa 90 päivää morsiamena -ohjelmassa on seurattu jo muutaman tuotantokauden ajan samoalaisen Asuelun ja yhdysvaltalais-samoalaisen Kalanin suhdetta, perhe-elämää sekä jatkuvia draamoja. Sarjassa on nähty niin Asuelun ja Kalanin avioliiton ongelmia, kuin myös avioparin ongelmallinen suhde Asuelun äitiin Lesinaan ja sisareen Tammyyn

Suurin ongelma perheenjäsenten kesken on ollut se, että Lesina ja Tammy ovat jatkuvasti pyytämässä Asuelulta ja Kalanilta rahaa vedoten samoalaisiin perinteisiin. Asuelulla ja Kalanilla on kaksi pientä lasta ja pari puolestaan vedonneet siihen, että heillä on hädintuskin varaa maksaa oman perheensä menot, saatika Asuelun äidin tai muun perheen kuluja. Asian käsittely on paisunut kerta toisensa jälkeen valtaviksi riidoiksi ja Tammy on muun muassa uhannut fyysisesti Kalania sekä tämän siskoa Kolinia, joka on yrittänyt puolustaa sisartaan. 

Hiljattain sarjassa nähtiin jakso, jossa Lesina ja Tammy vierailivat Asuelun ja Kalanin perheen luona jouluna ennen Lesinan paluuta Samoalle. Aiemmista välikohtauksista huolimatta välit perheenjäsenten välillä olivat tapaamisen alussa sen verran kohteliaat, että yhteisen ajan viettäminen tuntui mahdolliselta. Asuelu oli jopa tavannut äitinsä ja sisarensa ennen, käskien heitä käyttäytymään kohteliaasti. Tunteet perheen kesken kuumenivat kuitenkin jälleen, mutta tällä kertaa ennen näkemättömällä tavalla. 

Saapuessaan paikalle Tammy jankkasi jatkuvasti rahasta, todeten äidilleen kuinka suuri talo Kalanilla ja Asuelulla on, vaikka pari asuu lapsineen Kalanin vanhempien luona säästääkseen rahaa. Lesina jatkoi niin ikään raha-aiheesta vierailun aikana, vaatien Asuelulta rahaa itselleen. 

Tilanne eskaloitui, kun Kalani totesi Asuelulle keskustelun käännyttyä vauvoihin, ettei hän halua kolmatta lasta. Lesina ja Kalani puolustivat oitis Asuelua, Lesina todeten, että hänellä itsellään on yhdeksän lasta Samoalla ja että vaimon olisi kuunneltava aviomiestään. Lesina ja Tammy totesivat myös, että Asuelun pitäisi etsiä itselleen uusi vaimo Samoalta, joka antaisi tälle "niin monta lasta kuin tämä haluaa". 

– Sinun pitäisi ajatella veljeäni. Hän haluaa ison perheen, Tammy tylytti Kalania. 

Kiivaita sanoja alettiin vaihtaa puolin ja toisin, kunnes riita paisui koko perheen välillä todelliseksi huutoralliksi. 

Lopulta tilanne päätyi siihen, että Asuelu taklasi sisarensa Tammyn ja ohjasi tämän samantien ulos talosta, työntäen tämän jälkeen äitinsä Lesinan perässä. Asuelu totesi perässä, ettei toisi lapsiaan enää tapaamaan isoäitiään Lesinaa. 

– Emme pidä sinusta enää! Lesina vastasi pojalleen. 

Kalani kertoi alkuvuodesta, ettei hänellä ole enää suhdetta miehensä lähisukulaisiin. 

Sosiaalisessa mediassa ympäri maailman on kohistu dramaattisesta käänteestä sekä Asuelun sukulaisten suhtautumisesta miehen avioliittoon sekä raha-asioihin. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Tammy on huolissaan talon hinnasta, jota Kalani ja Asuelu eivät omista?

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Asuelun perhe on kauhea! Olen iloinen, että hän puolustaa vihdoin Kalania. 

Kalani ja Asuelu menivät naimisiin 90 päivää morsiamena -sarjassa marraskuussa 2018. 

Alla olevan videon alusta näet perheen välikohtauksen.

Lähde: ET

Lue myös:

    Uusimmat