9-vuotias poika ei halunnut hävitä siskoilleen kalastuskisassa – nappasikin 36 kiloa painaneen mahtivonkaleen

2:30
Toimitus testasi uuden luonnonkalasäilykkeen. Maistuiko paremmalta kuin tonnikala?

9-vuotiaan Coyen saalis oli 36 kiloa painanut sampi, kertoo muun muassa Abc News -sivusto.

Kun yhdysvaltalainen Pricen perhe oli onkiretkellä Old Hickory Lake -tekojärvellä Tennesseessä, lapsia kohtasi kunnon kalaonni. 11-vuotias Caitlinonnistui nappaamaan noin 18 kiloa painavan juovabassin, ja 8-vuotias Farrahpyydysti 26-kiloisen sinipiikkimonnin. 

9-vuotias Coye ei tahtonut hävitä siskoilleen kalakisasssa, vaan päätti napata kunnon saaliin. Siinä hän totisesti onnistui, sillä poika onnistui pyydystämään valtavan sammen.

Kala painoi 36 kiloa

Kesti 15 minuuttia saada nostettua kala veneen kyytiin. Siellä se punnittiin, ja kalasta otettiin muutamia kuvia ennen kuin se päästettiin takaisin järveen. Sampi painoi 36 kiloa.

– Minun pitää napata iso kala, perheen isä Chris kertoi paikalliselle medialle pojan todenneen.

– Eikä hän ainoastaan saanut isomman kalan kuin sisarensa, vaan sammet ovat harvinaisia, mikä tässä on myös siistiä! Chris kertoi.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Tennessee Wildlife Resources Agency julkaisi tiistaina Facebook-sivullaan kuvia vonkaleesta ja leveästi hymyilevästä pojasta, joka onnistui nappaamaan itseään suuremman saaliin.

Tennessee Wildlife Resources Agency kertoo julkaisussa myös, että järvisampi voi kasvaa liki 2,5-metriseksi ja elää jopa 150-vuotiaaksi. Ne on määritelty uhanalaisiksi Tennesseessä, ja niitä on yritetty suojella sen jälkeen, kun populaatio pieneni muun muassa liikakalastuksen ja elinympäristöjen häviämisen vuoksi.

Korjattu juttua 18.5. klo 8.42: Korjattu kissakala monniksi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja