Mainos

7-vuotiaan ovela huijaus onnistui – opettajan reaktio järkyttävän sinisilmäinen

7-vuotiaan pikkutytön ovela huijaus meni täydestä koululaitokseen.

Kun Charlie Dahun 7-vuotias tytär, Rosabella, päätti haluavansa lähteä aikaisin kotiin teksasilaiselta ala-asteelta, hän kirjoitti itse lapun – jossa luki kutakuinkin "Haluan Rosabellan menevän bussiin tänään"  – ja antoi sen opettajalleen. Huolimatta siitä, että lappu oli selkeästi kirjoitettu pienen lapsen käsialalla, siinä oli kirjoitusvirheitä, eikä siinä ollut kenenkään allekirjoitusta, Rosabellan juoni meni läpi ja hänet päästettiin kotiin aiemmin.

– Periaatteessa tokaluokkalainen huijasi koulujärjestelmää ja pääsi kotiin tällä lapulla, Dahu kertoi paikalliselle uutiskanava KTRK:lle. 

– (Lapusta) voi selkeästi huomata, ettei hän edes kirjoittanut sanaa bussi oikein.

Dahu sai kuulla tapauksesta, kun hänen huolestunut naapurinsa soitti ja kertoi, että Rosabella oli ilmestynyt heidän ovelleen, koska hänen tarvitsi päästä vessaan, eikä hän ilmeisesti ollut päässyt omaan kotiinsa. Naapuri piti tytöstä huolen isän saapumiseen saakka.

– Hän tuli kysymään vaimoltani, voisiko käydä kylpyhuoneessa ja silloin ymmärsin, että jotain oli vialla, naapuri Rolando Lozano kertoi ABC7-kanavalle.

– Tärisin. Olin peloissani. Olin vain iloinen nähdessäni hänet terveenä, eikä mitään ollut tapahtunut hänelle, Dahu sanoo.

Sheldonin ala-aste julkaisi tiedotteen, jossa koulu kertoo varmistavansa, että opettajat tuntevat vastedes koulun käytännöt tarpeeksi hyvin.

Lähteet: Abc7, Mashable

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.