7–0! AS Roma järjesti tylyt murskajaiset – Jose Mourinho löysi silti kritisoitavaa

Maalikooste: AS Roma - Empoli 7:40
AS Roma otti kauden ensimmäisen voittonsa murskaavin 7–0-lukemin. Katso kaikki maalit tästä.

AS Roma otti murskaavan 7–0-voiton Empolista Italian Serie A:n sunnuntain ottelukierroksella.

Tahmeasti kautensa aloittanut Roma sai sunnuntaina mannaa mahan täydeltä, kun joukkue järjesti kotiyleisölleen huiman maalinäytöksen.

Roma ratkaisi ottelun jo avausjaksolla takomalla pallon kolmesti Empolin verkkoon.

Toisella jaksolla vauhti vain kiihtyi ja verkko heilui vielä neljästi. Illan komein osuma nähtiin Bryan Cristanten toimesta, kun hän laukoi loistavalla kaukolaukauksella pallon aivan yläkulmaan.

Katso Bryan Cristanten upea maali pääkuvan videolta.

Cristante oli muutenkin näkyvässä roolissa, sillä täysousmansa lisäksi hän syötti kaksi maalia. Cristanten lisäksi tehokkaana hääri kaksi maalia tehnyt Paulo Dybala

Vaikka Roma ottikin kauden ensimmäisen voittonsa murskaavalla tavalla, ei päävalmentaja Jose Mourinho ollut täysin tyytyväinen omiensa suoritukseen.

– Pelasimme ihan hyvin, mutta emme 7–0:n arvoisesti. Joukkue pelasi hyvän ottelun, mutta siihen mahtui ylä- ja alamäkiä, jopa fyysisellä tasolla. On nähtävissä, etteivät kaikki ole 90 minuutin kunnossa, Mourinho kommentoi Reutersin mukaan.

Katso Roman maalikarkelot pääkuvan videolta.