Mainos

6-vuotias sairastaa parantumatonta syöpää – koulu järjesti ihanan yllätyksen: "Emme tiedä, miten kiittää"

Walter Herbertin opettaja ja rehtori halusivat tehdä vakavasti sairaan pojan hyväksi jotakin ihanaa.

Jo se, että Walter Herbert valmistui koulusta muutamassa päivässä, on häkellyttävää. Vielä uskomattomammaksi tarinan tekee se, että Herbert on kuusivuotias, ja sairastaa parantumatonta syöpää.

Herbertille haluttiin antaa mahdollisuus valmistua high schoolista huomattavasti ikäluokkaansa aiemmin: USA:ssa oppilaat ovat tässä tuolloin tavallisesti 14–18-vuotiaita.

Poika on aina rakastanut koulunkäyntiä, ja hänen opettajansa ja rehtorinsa halusivat tehdä pojan hyväksi jotakin ihanaa, mitä hän ei sairautensa vuoksi muuten saisi kokea.

Herbertin ”koulu-ura” alkoi toiselta luokalta, jonka jälkeen hän kävi läpi jokaisen luokan yksitellen. Herbert sai esimerkiksi pelata baseballia ja tehdä kokeita fysiikantunnilla. Viidennen luokan ajan hän tosin nukkui.

– Olemme jutelleet samalla, kun olemme kulkeneet luokasta luokkaan, ja yritin antaa hänen nähdä koulun ulkopuolisen perspektiivistä. Juttelimme siitä, miten tuoleista tulee isoja, kun ihminen kasvaa, ja miten lapset kasvavat isoiksi, rehtori Kari Gallo kuvasi WLWT-uutissivulle.

Herbert on nyt selvittänyt kaikki luokat ja saanut high schoolin päättötodistuksen. Hän valmistui asianmukaisessa kaavussa.

– En halunnut, että hän näkee minun itkevän, tänään oli hyvin vaikeaa pidätellä kyyneleitä, äiti Emily Herbert kommentoi. 

Pojan perhe on kokemuksesta ikionnellinen.

– Emme edes tiedä, miten kiittää. Sanat eivät tee oikeutta, vanhemmat Wally ja Emilytotesivat kptv.comille.


***

Katsomo-video ei ole saatavilla


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.