50-vuotiaalla Demi Moorella on jälleen uusi, entistä nuorempi rakas!

Ashton Kutcher seurustelee tätä nykyä Mila Kunisin kanssa, mutta nyt elämässä eteenpäin on jatkanut huhujen mukaan myös ex-vaimo Demi Moore. 50 vuotta täyttäneellä näyttelijällä on jälleen reilusti nuorempi poikaystävä.

Marraskuussa 2011 aviomiehestään Ashton Kutcherista, 34, kuuden vuoden jälkeen eronnutDemi Moore, 50, on jatkanut rakkauselämässään eteenpäin, Page Six -sivusto paljastaa. Uusi rakas on jälleen näyttelijää reippaasti nuorempi – lähteen mukaan taidekauppias Vito Schnabel on 26-vuotias eli lähes puolet Moorea nuorempi.

Mooren ja Schnabelin välit lämpenivät huhujen mukaan silloin, kun he olivat huippumalli Naomi Campbellin miesystävän Intiassa järjestetyillä 50-vuotispäivillä aiemmin tässä kuussa.

– He tanssivat ja koskettelivat toisiaan avoimesti joka puolelta muiden vieraiden nähden, kertoo silminnäkijä juhlissa.

Juhlien jälkeen pari on viettänyt aikaa yhdessä matalaa profiilia pitäen. Schnabel on tapaillut aiemmin 49-vuotiasta huippumalli Elle Macphersonia ja näyttelijä Liv Tyleria, 35. Moorella on kolme aikuista tytärtä ensimmäisestä avioliitostaan näyttelijä Bruce Willisin kanssa. Kutcher seurustelee tällä hetkellä näyttelijä Mila Kunisin kanssa.

AVA

Lähteet: Nypost.com, Femalefirst.co.uk

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja