Mila Kunis: Naimisiinmeno ei ole välttämätöntä!

Mila Kunisin mielestä naimisiinmeno ei ole välttämätöntä, sillä hän uskoo kahden ihmisen välisen yhteyden olevan tärkeintä.

Näyttelijä Mila Kunisisin, 29, huhutaan tapailevan näyttelijä Ashton Kutcheria, 34. Tähti ei ole aikeissa astella avioon ainakaan lähitulevaisuudessa, sillä hän uskoo kahden ihmisen välisen yhteyden olevan parisuhteen tärkein asia.

– Olisi ihanaa löytää "se oikea", mutta en ole varma avioliitosta. En näe sille mitään tarvetta. Olen jonkun kanssa, koska haluan olla, en, koska paperinpala kertoo, että minun on pakko olla. Siitä huolimatta, jos elämäni rakkaus pitää avioliittoa tärkeänä niin okei, voin mennä naimisiin, Kunis kertoi more!-lehdelle.

Tästä huolimatta Kunis ei usko uhrausten tekemiseen kumppanin puolesta ja kertoo törmänneensä turhankin moneen sitoutumiskammoiseen mieheen. Aiemmin Kunis on seurustellut näyttelijä Macaulay Culkinin kanssa.

– Sinun on tehtävä kompromisseja, mutta en usko, että rakkauden tähden on tehtävä uhrauksia. Olen tavannut useita miehiä, joilla on Peter Pan -syndrooma – he eivät halua kasvaa aikuisiksi, Kunis jatkaa.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Lähde: Contactmusic.com

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja