Bruce Willis: Tekisin luultavasti mitä tahansa Demi Mooren vuoksi

Näyttelijä Bruce Willis on säilyttänyt hyvät välit ex-vaimonsa Demi Mooren kanssa. Tähti vakuuttaakin, että tekisi todennäköisesti mitä vain tämän vuoksi.

, näyttelijä Bruce Willis, 57, on pysynyt läheisenä ex-vaimonsa Demi Mooren, 49. kanssa. Pari erosi vuonna 2000. Willis vakuuttaa, että Mooren kanssa yhteiset lapset Rumer, 23, Scout, 20, ja Tallulah, 18, sekä nykyisen puolisonsa Emma Hemingin kanssa saatu tyttövauva, kolmen kuukauden vanha Mabel ovat hänen elämänsä tärkeimmät ihmiset.

– Olen hyvin ylpeä tyttäristäni. Tekisin heidän vuoksensa mitä tahansa. Ja vaimoni Emman tähden. Luultavasti myös Demin vuoksi, Willis kertoo.

Bruce oli erityisen ylpeä siitä, että hän ja Moore onnistuivat pitämään eronsa yksityisenä julkkisstatuksestaan huolimatta. Miehen mielestä se oli tärkeää lasten hyvinvoinnin kannalta.

– Kumpikaan meistä ei halunnut pestä likapyykkiä julkisesti. Teimme sen myös lastemme tähden, Willis sanoo.

Parin erottua Moore meni naimisiin näyttelijä Ashton Kutcherin kanssa ja Willis osallistui parin häihin. Moore ja Kutcher erosivat marraskuussa 2011, jonka jälkeen Moore joutui syömishäiriönsä tähden hoitoon. Bruce kihlautui Brooke Burnsin kanssa, mutta pari erosi vuonna 2004 kymmenen kuukauden seurustelun jälkeen. Hemingin kanssa mies avioitui maaliskuussa 2009.


MTV3/Helmi

Lähde: Femalefirst.co.uk

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja