Petturitähteä tapaileva Mila Kunis: Luottamus on ongelma

Ashton Kutcheria tapaileva näyttelijäkaunotar Mila Kunis tunnustaa, ettei hänen ole helppo luottaa muihin ihmisiin. Tähti kuitenkin kertoo yrittävänsä olla avoimempi.

Uuden Ted-elokuvan tähti Mila Kunis, 29, paljastaa kärsivänsä luottamusongelmista. Vaimoaan Demi Moorea pettäneen näyttelijän, Ashton Kutcherin, kanssa huhujen mukaan seurusteleva Kunis myöntää olevansa ihmissuhteissaan varovainen.

– Yritän olla vähemmän varuillani ja avoimempi. Minun on vaikea luottaa ihmisiin. Minussa on hyvin varovainen ja epäilevä puoli. Mutta pikkuhiljaa tunnen oloni varmemmaksi siitä, kuka olen ja nautin enemmän kaikesta, mitä minulle tapahtuu, Kunis kertoo.

– Yritän pitää enemmän hauskaa. Olen paljon konservatiivisempi kuin, mitä ihmiset ajattelevat. En lähettele nakukuvia itsestäni tai ryömi limusiinista ilman alushousuja!

Kahdeksan vuotta näyttelijä Macaulay Culkinin kanssa seurustellut haluaisi mahdollisen seurustelukumppaninsa muistavan häntä mieluummin ajatuksella valitulla lahjalla kuin kalleimmalla mahdollisella.

– Sen ei tarvitse olla iso tai mahtava ele. Materiaaliset asiat tulevat ja menevät ja jos haluaa upean laukun, sen voi ostaa itsekin, eikö totta? Jos joku ajattelee vähän sitä, mikä sinut tekee onnelliseksi, oli se sitten vaikka sitä, että tuo sinulle lempijuomaasi tai -suklaata tai kohtelee sinua kuin prinsessaa, niin se on paljon merkityksellisempää, Kunis sanoo.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Kuva: Splash News

Lähde: femalefirst.co.uk

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja