5-vuotias vei äidin liukuvoiteen kouluun, koska luuli sitä käsidesiksi – jakoi kavereillekin

5-vuotias Summer luuli äitinsä liukuvoidetuubia käsidesiksi. Neuvokas lapsi vei voiteen mukanaan kouluun, jotta "ei saisi pöpöjä".

Skottiäidin päivä sai huvittavan käänteen, kun hänen pienen tyttärensä erhe paljastui. Louise Hosien 5-vuotias tytär oli vienyt kouluun mukanaan pullon, jota luuli käsidesiksi. Oikeasti kyseessä oli Louisen liukuvoide, kertoo The Scottish Sun.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lapsi luuli voidepullon olevan desinfiointiaine

Louise oli löytänyt pullon liukuvoidetta tyttärensä Summerin takin taskusta. Voiteen merkki oli "Ann Summers". Summer oli ilmeisesti logon pullon kyljessä nähtyään olettanut, että se on hänen.

– Pesin Summerin koulutakkia ja tajusin, että hän oli vienyt pullon kouluun, Louise kuvailee.

– Olin heti todella nolostunut ajatellessani "mitä, jos opettajat ovat nähneet sen". Mutta luulen, että jos he olisivat nähneet sen, se olisi otettu häneltä pois. Nauroin myös, pidin tilannetta todella hauskana, mutta samalla olin häpeissäni, Louise sanoo.

"Kysyin, onko hän desinfioinut myös ystäviensä käsiä, ja hän sanoi "kyllä""

Louise oli kertonut tyttärelleen, että kyseinen pullo on hänen. Summer kertoi vain desinfioineensa käsiään: hän oli halunnut seurata koronavirusohjeistuksia, jotta "ei saisi pöpöjä". Lapsesta kuumentava voide oli tuntunut käsissä mukavalta ja kihelmöinyt.

– Kysyin, onko hän desinfioinut myös ystäviensä käsiä, ja hän sanoi "kyllä", Louise sanoo.

Louise aikoo muistuttaa tytärtään sattumuksesta sitten kun tämä on vanhempi.

– Se tulee olemaan hauskaa, kun hän täyttää 18. Saatan laittaa kuvan pullosta hänen synttärikakkuunsa!

Lue myös:

    Uusimmat