14-vuotias ujuttautui vauvakeinuun, muttei päässytkään enää pois – vasta palokunta vapautti: "Tyttäreni oli hyvin nolostunut"

Palokunta joutui pelastamaan 14-vuotiaan Layanin, koska tämä oli ujuttautunut vauvojen keinuun, josta ei päässytkään enää pois.

Layani Macleanin ilta päättyi pelastusoperaatioon, kun hän jäi jumiin. 14-vuotias Layani oli ujuttanut itsensä lasten keinuun, mutta ei päässytkään enää pois, kertoo Metro.

Jäi jumiin vauvakeinuun 

Englantilainen Layani oli ollut ystäviensä kanssa puistossa, ja tarkoituksena oli ollut kuvata video sosiaaliseen mediaan. Kaikki muut olivat päässeet vauvaikäisille tarkoitetusta keinusta pois, mutta Layanilla ei käynyt yhtä hyvä tuuri.

Äiti Charlie saapui lopulta puistoon auttamaan tytärtään.

Kun naapurini soitti, aloin vain nauraa, mutta paikalle saapuessani oli selvää, että tilanne onkin vähän vakavampi kuin aluksi luulin, Charlie toteaa.

Äiti yritti "liukastuttaa" tyttären, mutta turhaan

Äiti yritti "liukastuttaa" Layania pesuaineella, mutta tyttö ei silti luiskahtanut irti keinusta. Tunnin yrittämisen jälkeen paikalle kutsuttiin palokunta, joka onnistui vapauttamaan Layanin vankilastaan.

Perhe aikoo kiittää viranomaisia kakulla.

Tyttäreni oli hyvin nolostunut, kun jouduimme soittamaan palokunnan, mutta he olivat mahtavia tyyppejä. He tekivät hyvää työtä kertoessaan samalla kaikki mahdolliset keinuvitsit, joita saattoivat keksiä, äiti kuvaa.

Charlie kertoo palomiesten vakuutelleen, ettei Layani ollut ensimmäinen tai viimeinen keinuun jumittunut. Daily Mailin mukaan hän tunnusti itsekin juuttuneensa vastaavaan keinuun nuoruudessaan!

Lähteet: Metro.co.uk, Dailymail.co.uk, Reuters

Lue myös:

    Uusimmat