5-vuotias Fleur piirsi liidulla kannustuskuvan sairaanhoitajille – kiukkuisen naapurin kirje raivostutti isän

Tyytymätön naapuri pyysi nimettömässä viestissä poistamaan 5-vuotiaan tytön "ruman" tukipiirroksen sairaanhoitajille ja lääkäreille.

Englantilaislapsen kannustus lääkäreille ja hoitajille sai ankean vastaanoton, kun nimettömäksi jäänyt henkilö vaati poistamaan lapsen taideteoksen. Isä Alan Jones onkin nyt kiukustunut tyttärensä puolesta, kertoo Leeds Live.

Lapsi piirsi sydämiä talon kylkeen

5-vuotias Fleur Jones oli piirtänyt kotitalonsa seinään sydämen sateenkaaren väreissä. Piirroksen ohessa kiiteltiin julkisen terveydenhuollon, NHS:n, työntekijöitä.

– Tyttö yrittää ymmärtää meneillään olevaa tilannetta, joten kannustimme häntä piirtämään rakkaussydämiä talon kylkeen sateenkaaren väreissä sekä lisäämään tekstin "NHS, kiitos", Alan kuvailee.

– Olemme opettaneet hänelle sairaaloista, joten teimme työn talon etuosaan, koska meillä on siellä pieni muuri ja tyttö on värittänyt jokaisen tiilen erivärisellä pastelliliidulla.

"En halua kuulostaa kauhealta, mutta voisitteko pestä pois liidun seinistänne..."

Piirros ehti olla olemassa viikon. Sitten Alan tuli kotiin ja löysi postiluukusta työnnetyn kirjeen.

Fleur piirroksensa edessä. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

– En halua kuulostaa kauhealta, mutta voisitteko pestä pois liidun seinistänne. Se näyttää aika kauhealta. Näiden talojen asukkaat ovat kodeistaan ylpeitä. Kiitos, viesti totesi.

Alan, joka työskentelee roskakuskina ja joutuu siis edelleen käymään töissä, oli viestistä raivoissaan. Myös Fleur oli tilanteesta huolissaan ja pelkäsi joutuneensa ongelmiin, mutta Alan on vakuuttanut lapselle, ettei tämä ole tehnyt mitään väärin.

"Jos he eivät halua tukea työntekijöitä, se on heidän asiansa"

Lapsen teoksen saama kohtelu on innostanut myös vastakkaisia mielipiteitä. Alan kertoo, että perheelle on esimerkiksi tarjottu lisää liitua. Osa naapureista on tukea osoittaakseen piirtänyt kuvia omiin taloihinsa.

Alan uskoo, että vaikeana korona-aikana pitäisi pitää yhtä. Miehen mukaan asuinalue ei ole niin hieno kuin viestin lähettäjä ehkä uskoo.

– Me olemme kaikki työväenluokkaa täällä, mies kommentoi.

– Heidän (kritisoijien) täytyy pitää mielipiteensä itsellään, ja jos he eivät halua tukea NHS:n ja kriittisten alojen työntekijöitä, se on heidän asiansa, mutta suurin osa haluaa tukea näitä ihmisiä, emmekä anna kritisoijien voittaa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja