Chris päätti ottaa uuden koronatatuoinnin jokaisena karanteenipäivänä – poikkeustilan venyminen tulikin yllätyksenä: "Jatkan, kunnes tila loppuu"

Brittimies päätti ottaa uuden tatuoinnin jokaisena koronakaranteenipäivänä. Kotonakökkimisajan venyminen kuitenkin pääsi yllättämään.

Chris Woodhead on hankkinut tatuointeja 18-vuotiaasta asti. Kun koronakaranteeni pakotti lontoolaismiehen sisätiloihin, hän keksi itselleen taideprojektin: tatuointeja myös työkseen tekevä Chris päätti tehdä itselleen tatuoinnin jokaisena karanteenipäivänä, kertoo New York Post.

– Aloin tatuoida itseäni joka päivä luodakseni jonkinlaista rakennetta nyt näennäisen tarkoituksettomiin päiviini, Chris , 33, kertoo.

– Tuntuu erityiseltä, että kehoni kehittyy paljon prosessin aikana. Jatkan, kunnes tila loppuu täysin.

Ottanut myös useita korona-aiheisia ihokuvia

Päivittäisen tatuoinnin tekeminen vie pari tuntia. Chris on tehnyt esimerkiksi jalkapohjaansa tekstitatuoinnin "koska tämä loppuu?" sekä rintaansa brittiläistä julkista terveydenhuoltoa kunnioittavan tekstin "NHS". Oikeassa jalassa on kuva koronaviruksesta.

Chris ei tee tatuointeja koneella, vaan käyttää tekniikkaa, jossa muste upotetaan ihoon käsin neulalla.

– Mielestäni tatuoiminen on terapeuttista. Nyt piirrän sitä, mitä mielessäni on, mies kuvailee.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Ihosta loppuu pian tila

Chrisin ongelmaksi on kuitenkin noussut koronakaranteenin pitkittynyt jatkuminen. Miehellä oli noin tuhat ihokuvaa jo ennen korona-ajan alkua, ja hän on karateenissa istuessaan ottanut jo kymmeniä tatuointeja lisää. Kohta Chrisistä loppuu tila.

– Realistisesti ajatellen minulla on ehkä kuukauden verran tatuointitilaa jäljellä, mies kuvaili BBC:lle.

– Jos olen aidosti rehellinen, näytän naurettavalta. Olen kuin pala homejuustoa. Tilaa, johon oikeasti ylettyisin, on jäljellä hyvin vähän.

Chrisin täytyy säästää tilaa tatuoinnille, jonka hän aikoo ottaa lapsensa syntymän kunniaksi. Vauvan pitäisi syntyä heinäkuussa 2020.

Selaa kuvia nuolilla. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Selaa kuvia nuolilla. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Lue myös:

    Uusimmat