4-vuotiaan tytön koiranpentu varastettiin – varkaiden omatunto alkoi kuitenkin soimata

Australiassa, Melbournessa perhe joutui ikävän varkauden uhriksi. Entistä pahemmaksi tilanteen teki se, että perheen 4-vuotiaan tyttären koiranpentu oli myös viety.

Viime maanantaina perhe heräisi epäonniseen aamuun: yön aikana heidän kodissaan oli käynyt varkaita. Kannettava tietokone, iPad ja koruja oli kadonnut, mutta myös kahdeksanviikkoinen labradorinnoutajan pentu Sasha.

Perheen 4-vuotias tyttö Maia Sardi oli murtunut koiranpennun katoamisesta, olihan se hänen paras ystävänsä. Kyynelehtivä Maia ja hänen isänsä esiintyivät paikallisissa uutisissa pyytäen tietoja koiran löytämiseksi.

Mystisesti jo seuraavana aamuna Sasha olikin palautettu perheen pihalle.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Emme halunneet toivoa liikoja. Ja seuraavana aamuna vaimoni heräsi keittämään itselleen kahvia, käveli liukuoven ohi ja huomasi hahmon liikkuvan koirankopilla, kertoo toinen koiran omistajista, isä Ryan Hood paikallisessa aamuohjelmassa.

–  Uskomme, että koiran vieneellä henkilöllä oli vielä omatunto tallella tai sitten hän säikähti ja tiputti koiran aidan yli… Sillä ei ole oikeasti meille mitään väliä, olemme vain iloisia, että saimme hänet takaisin.

Pienen koiran varkaus on herättänyt paljon huomiota mediassa niin paikallisesti kuin kansainvälisestikin, joka perheen mukaan saattoi säikäyttää varkaan.

Ryan lisäsi, että koira oli hyvässä kunnossa, mutta oli katoamisen aikana kehittänyt kiinnostuksen kenkiin.

Poliisi etsii, some-kansa iloitsee

Poliisin mukaan rikoksen tutkiminen jatkuu. Poliisista varkautta kuvaillaan erikoiseksi, ja toimintaa koiran suhteen on ollut vaikea ymmärtää.

Twitterissä on iloittu koiranpennun löytymisestä.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Päivän parhaimmat uutiset! twiittaa Australian liittovaltion poliisi.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen ältä.

– Kiitos paljon kaivatusta pentupäivityksestä! Hienoja uutisia, twittaa käyttäjä Nick Sculley.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Varkaat syyllisellä omatunnolla. Sasha, 8-viikkoinen labradorinpentu palautettiin mystisesti Croydon Hillsiin perheelle. Hyviä uutisia, twiittaa Peter Mitchell.

Lähteet: Someecards, Telegraph, BBC, Twitter

Korjattu 10.11. klo 13.15: Koiranpentu oli kahdeksan viikkoa, eikä kuukautta, kuten jutussa aiemmin luki. 

***


Lue myös:

    Uusimmat