38-vuotias äiti jätti lapsensa tien viereen ja ajoi pois: "Olin vain niin väsynyt"

Jennifer Westfall päätyi epätoivoiseen tekoon: hän jätti kaksi pientä lastaan tien viereen ja ajoi pois, koska ei kyennyt enää huolehtimaan lapsistaan.

Jennifer Westfall päätyi epätoivoiseen tekoon uupumuksen vuoksi. Westfall, 38, jätti kaksi pientä lastaan koulutien viereen ja ajoi pois, kertoo ABC11 -sivusto.

Jätti lapset koulun viereen ja ajoi pois

Tapaus sattui lokakuussa 2018. Westfall jätti 9-vuotiaan poikansa ja 1,5-vuotiaan tyttärensä tien viereen lapsen oppilaitoksen lähelle ja ajoi pois.

Kouluun lastaan vienyt ohikulkija havaitsi tilanteen, otti lapset kyytiin ja vei heidät kouluun. Koulusta tapaus eteni lastensuojeluun.

Ei kyennyt huolehtimaan lapsista

Westfallin mukaan hän vei lapsensa "koululle", näki naisen ottavan lapset mukaansa ja poistui. Westfall oli kokenut, että lasten jättäminen olisi "laillinen tapa" luopua heistä. Osavaltion lain mukaan vanhempi saa kuitenkin luovuttaa pois vain hyvin pienen vauvan, ei vanhempaa lasta.

Westfall tuntee olonsa kamalaksi tekonsa vuoksi, mutta ei kokenut kykenevänsä huolehtimaan lapsistaan.

– Tiedän, että se, mitä tein, oli väärin, mutta olin vain niin väsynyt tekemään tätä yksin. Minulla on voimaa tehdä se, mitä täytyy, mutta minulla ei ole taitoja saada tuloja, jotka tarvitsen perheestäni huolehtimiseen, eikä kukaan palkkaa minua. Olen kiertänyt kaikkialla, Westfall sanoo.

– Nyt, näiden syytteiden myötä en näe, miten voisin koskaan saada lapseni takaisin.

Lapset voivat hyvin ja heidät on sijoitettu sijaisperheeseen. Poliisi tutkii tapausta.

Miten arjen kuormittavuuden saa hallintaan? Katso videolta keskustelua aiheesta:

9:18

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja