Naisen epätavallisen suora kuolinilmoitus hätkähdyttää: "Hän hylkäsi lapsensa – maailma on parempi paikka ilman häntä"

Kathleen Dehmlow'n kuolinilmoitus nousi useiden lehtien otsikoihin epätavallisen raadollisen sisältönsä vuoksi.

Antavatko kuolleet itsestään merkkejä? Meedio vastaa videolla!

Kathleen Dehmlow'n kuolinilmoitus nousi uutiseksi brutaalin sisältönsä vuoksi. 105 sanan muistokirjoituksessa ei suinkaan listata Dehmlow'n parhaita puolia ja muistella, miten ihana ihminen hän oli – sen sijaan perhe kirjoitti ilmoituksessa, että maailma on parempi paikka ilman Dehmlow'ta.

"Vuonna 1962 hän tuli raskaaksi aviomiehensä veljelle"

Ilmoitus alkaa tavanomaisena: siinä kerrotaan, että Dehmlow syntyi vuonna 1938 ja avioitui vuonna 1957. Hän sai miehensä kanssa kaksi lasta, Ginan ja Jayn.

Kolmas kappale kuitenkin tuottaa yllätyksen.

– Vuonna 1962 hän tuli raskaaksi aviomiehensä veljelle, Lyle Dehmlow'lle, ja muutti Kaliforniaan, kappaleessa sanotaan.

– Hän hylkäsi lapsensa Ginan ja Jayn, jotka hänen vanhempansa kasvattivat.

Dehmlow menehtyi toukokuussa 2018. Muistokirjoitus ei vuodata hänen vuokseen yhtäkään kyyneltä.

– Hän tulee nyt saamaan tuomionsa. Gina ja Jay eivät jää häntä kaipaamaan, ja he ymmärtävät, että maailma on parempi paikka ilman häntä.

Ilmoitus keräsi huomiota myös sosiaalisessa mediassa. Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Osa lehden henkilökunnasta vastusti ilmoituksen julkaisemista

Ilmoitus julkaistiin paikallislehdessä pikkupaikkakunnalla, ja Redwood Falls Gazette saikin paljon huonoa palautetta ilmoituksen julkaisemisesta.

– Mikä ihme teitä vaivaa, kun julkaisette jotakin tuollaista? Kunnioittaisitte kuolleita ja käyttäytyisitte edes säädyllisesti, hyvän tähden. Kuka edes toimii noin? Oikeastiko te haluatte, että jotakin tuollaista julkaistaan koko maailman nähtäville, Shelby Lynn kyseli lehden Facebook-sivulla.

Facebookissa Redwood Falls Gazette kertoi, että osa lehden henkilökunnasta vastusti ilmoituksen julkaisemista; nettilehdestä ilmoitus poistettiin mediamylläkän alettua.

"En voi uskoa, että annoitte julkaista tämän". Jos kuva ei näy, katso se täällä.

"Hän teki virheen 60 vuotta sitten"

Muun muassa Washington Post yritti saada kommentin Ginalta ja Jaylta, muttei onnistunut. Osa kommentoijista uskoo, että lapset saivat kaunojaan käsiteltyä kuolinilmoituksen kautta. 

Star Tribunen haastattelema Dwight Dehmlow kieltäytyi kuvailemasta suhdettaan menehtyneeseen, mutta kertoo tunteneensa tämän. Dehmlow kertoi naisen eläneen hoitokodissa ja kuolleen siskojensa läsnä ollessa.

– Hän teki virheen (noin) 60 vuotta sitten, mutta kuka ei ole tehnyt virheitä? Katuiko hän vuosien varrella? Kyllä, Dehmlow kommentoi.

Twitter-käyttäjä Brittany Maldonado väittää asuvansa paikkakunnalla ja kyselleensä paikallisilta Kathleenista.

– Kaikki sanovat, että hän oli pyhimys! Hänen lastensa ei kannata tulla lähellekään Wabassoa. Ihmiset ovat raivoissaan, Maldonado sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja