34 vuotta naimisissa ollut pari järjesti kuvaukset sen kunniaksi, että lapset viimein muuttivat pois kotoa: "Aiomme vallata talomme takaisin"

Johanna, 30, haluaa kuvillaan muistuttaa, että jokaisella on oikeus kehorauhaan 0:32
Katso myös: Johanna haluaa kuvillaan muistuttaa siitä,  että jokaisella on oikeus kehorauhaan. – Etenkin viestit, jotka alkavat "ei nyt millään pahalla, mutta...", eivät yleensä ole aidosti kannustavia tai rakentavia, vaan jotain ihan muuta, hän kuvailee. 

Juan ja Delila ottivat hieman erilaiset "vauvakuvat" juhlistaakseen sitä, että perheen lapsista viimeinenkin muutti viimein pois kotoa!

Juan ja Delila Perez ovat olleet naimisissa jo 34 vuotta. Parilla on myös yhteisiä lapsia, jotka ovat nyt muuttaneet pois kotoa. Viimeisenkin lapsen muutettua pois Perezit päättivät juhlistaa tilannetta "käänteisillä vauvakuvilla" –  he nimittäin eivät olleet tapahtuneesta surullisia!

Olivat innoissaan siitä, että voivat sisustaa uudelleen

Insiderin mukaan amerikkalaispari suorastaan "hyppi innosta", kun viimeinen neljästä lapsesta muutti pois.

– Parasta tässä on, että aiomme vallata talomme takaisin, Delila sanoo.

Lasten yhdestä makuuhuoneesta tulee askarteluhuone; komeroihin raivataan tilaa antamalla jokaisen lapsen lapsuusmuistot näiden itsensä säilytettäväksi. Huoneet myös esimerkiksi maalataan.

– Talomme edustaa nyt meitä. Rakastamme sitä, että meillä on vapaus toimia näin, Delila sanoo.

"Elokuussa 2020 odotan nollaa vauvaa"

Delila ja Juan päättivät kotinsa tyhjenemisen kunniaksi poseerata kahden kuvissa, jotka mukailevat raskauskuvia, mutta joissa juhlitaankin "tyhjää pesää". Kuvissa Juan esimerkiksi pitelee kiiltävää, numeroa 0 esittävää ilmapalloa samalla, kun Delilan pitelemässä kyltissä lukee "elokuussa 2020 odotan nollaa vauvaa".

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"Vaikeinta oli, kun ensimmäinen lähti, koska emme olleet valmiita "

Delila myöntää, ettei kodin tyhjeneminen aina ollut helppoa.

– Vaikeinta oli, kun ensimmäinen lähti, koska emme olleet valmiita irrottamaan ja se sattui. Kun viimeinen lähti, olimme valmiita ja tiesimme, että lapsillamme voi olla mahtava ja tuottava elämä poissa kotoa, Delila kuvaa.

Parin lapset muuttivat 2–8 tunnin matkojen päähän. Tyhjää pesää juhlistavista kuvista huolimatta perhe aikoo pitää tiivistä yhteyttä.

– Unelmamme on asuntoautoilla lastemme luo ja hemmotella lapsenlapsiamme, käydä katsomassa maamme nähtävyyksiä ja ajella Harley Davidson -pyörillämme Teksasin kukkuloilla ja tavata muita "tyhjän pesän" kansalaisia kuten me, Delila kuvailee.

Lue myös:

    Uusimmat