Emmy poseerasi kuvissa poliisiauton päällä – muhkea sakkorangaistus uhkaa

Naisen poseeraus poliisiauton konepellillä tuli kalliiksi Saksassa.

Ainutlaatuisesta Instagram-sisällöstä haaveilleen naisen kuvat tulivat kalliiksi. 21-vuotias nainen tulee saamaan tuntuvan sakon poseerattuaan poliisiauton päällä Saksassa, kertoo News.com.au.

Poseerasi poliisiauton päällä ja kertoo joutuneensa pidätetyksi

Usein vähäpukeisia otoksia julkaiseva Emmy Russ julkaisi Instagramissa seuraajilleen otoksen, jossa istuu tällä kertaa viettelevästi poliisiauton konepellillä. Nainen kertoi "joutuneensa pidätetyksi" kuvan ottamisen jälkeen.

Hampurin poliisi ei suoranaisesti nimennyt Emmyä, mutta julkaisi virallisella sosiaalisen median tilillään tiedon siitä, että oli saanut kiinni poliisiauton päällä poseeranneen naisen.

Emmyn julkaisema kuva. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Emmy saanee satasien sakot

Virkavalta kertoi saaneensa sivulliselta vinkin naisesta, joka "löhöilee" auton päällä. Poliisin mukaan auton konepelti painui toiminnan seurauksena kuopalle. Vahinkojen vuoksi tapausta tutkitaan, ja somekuvatkin otettiin poliisille "todisteiksi".

Hampurin poliisi ennusti syylliselle useiden satojen eurojen sakkorangaistusta.

– Pyyntömme: kyllä, poliisiautomme voivat olla aika seksikkäitä! Saat kyllä kuvata niitä, mutta ole kiltti ja varmista, ettei auto vahingoitu. Se, että yksinkertaisesti istut tai kiipeät auton päälle, on jo liikaa, virkavalta huomautti.

Kyseessä ei ollut ensimmäinen kerta, kun Saksan Big Brother -ohjelmasta tuttu Emmy kiipeää poliisiauton päälle. Myös kesällä hän julkaisi seksikkäitä otoksia, joissa poseeraa konepellin päällä.

Jos kuvat eivät näy, voit katsoa ne täältä.

Lue myös:

    Uusimmat