3.8.2004 Sitruunaiset broilerinuijat (4 annosta)

  • 12 broilerin koipinuijaa
  • sitruunat
  • marinadi:
  • 1 sipuli
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1 sitruuna
  • ½ dl öljyä
  • 3 dl silputtua persiljaa
  • suolaa ja pippuria

Valmista marinadi sekoittamalla pilkottu sipuli, murskatut valkosipulinkynnet. Raasta sitruunan kuori hyvin pestystä sitruunasta ja purista sitruunasta mehu. Sekoita kaikki aineet keskenään.

Kääntele broilerin nuijia marinadissa ja anna maustua jääkaapissa puolisen tuntia. Grillaa koipia uunissa noin 20 minuuttia. Sivele koipia marinadilla kypsennyksen aikana useita kertoja. Koivet maistuvat sellaisenaan raikkaan salaatin kanssa sekä kylmänä että lämpimänä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja