23-vuotias puolustaja avasi maalitilinsä komealla rystynostolla – selostaja sekosi osumasta täysin: "Et sä nyt voi noin laittaa sitä sinne sisään!"

Jääkiekon Mestiksessä nähtiin lauantaina komea osuma, kun Kiekko-Vantaan Emil Leppänen iski kauden ensimmäisen maalinsa komealla rystynostolla. Ottelun selostajan reaktio maaliin oli sitäkin hulvattomampi.

23-vuotias Leppänen sai syötön Erik Embrichiltä hyökkäyssiniviivan tuntumassa. Puolustaja pääsi tilanteessa yksin läpi ja nosti kiekon yhdellä kädellä rystyltä Rovaniemen RoKin maalivahdin Rasmus Reijolan selän taakse.

Kauden ensimmäisen maalinsa tehnyt Leppänen sai onnitteluita joukkuekavereiltaan. Kiekko-Vantaan illan toinen maali villitsi myös selostaja Mikko Mannosen, joka huusi äänensä käheäksi.

– Emil Leppänen, herrajumala, mikä maali! Se laittaa yhdellä kädellä rystyllä kiekon ohi Rasmus Reijolan. Emil Leppänen! Et sä nyt voi noin laittaa sitä sinne sisään!

– Emil Leppänen ja kauden ensimmäinen maali, se on highlight-kamaa. Aivan jäätävä rysty, selostaja hehkutti Elisa Viihteen lähetyksessä.

Jos selostus ja twiitti eivät  näy, voit katsoa ne tästä.

Leppänen debytoi Kiekko-Vantaan mestisjoukkueessa kaudella 2014-2015. Viiime kaudella puolustaja teki 40 ottelussa yhden maalin ja syötti neljä.

Kiekko-Vantaa johtaa RoKia kahden erän jälkeen 2-0.

Lue myös:

    Uusimmat