22-vuotias vaimo oli vauvan kanssa kotona – aviomiestä odotti murskaava näky: "Lähdin töistä 10 minuuttia liian myöhään"

Brittimediat kertovat nottinghamilaisen pariskunnan sydäntä särkevästä kohtalosta. Vasta parikymppinen perusterve äiti kuoli yllättäen kotonaan ja jätti aviopuolisonsa yksin vastasyntyneen tyttären kanssa.

Viimeisen kerran, kun Adam Collins, 25, puhui Loren-vaimolleen, 22, he keskustelivat illallisesta. Adam pysähtyi töistä palatessaan hakemaan pizzaa kotiin vietäväksi. Kotona odottaisi vaimo ja vastasyntynyt tytär, Lilly-Mae.

Adam yritti soittaa Lorenille ajomatkallaan muutamaan otteeseen. Vaimo ei vastannut. Adam oletti hiljaisuuden johtuvan siitä, että Loren oli vaihtamassa Lilly-Maen vaippoja.

Kotona odotti kuitenkin järkyttävä näky.

– Loren makasi lattialla kasvot alaspäin ja hänen sormenpäänsä olivat siniset. Soitin hätänumeroon samalla, kun elvytin häntä. Yritin parhaani pysyäkseni rauhallisena, mutta se oli kauhistuttavaa, Adam sanoo Daily Mailille.

Lääkärien mukaan kuolema oli luonnollinen


Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.

Kun ensihoitajat saapuivat, oli jo liian myöhäistä. Loren oli menehtynyt.

– Lähdin töistä 10 minuuttia liian myöhään. Toistan sitä mielessäni, Adam sanoo.

Perusterveen nuoren naisen poismeno oli valtava shokki kaikille. Lääkäreiden mukaan menehtymiseen ei liittynyt huumeita tai alkoholia, vaan kuolema oli ”luonnollinen”. Lorenin perhe joutuu odottaman kuolinsyytutkimuksen tuloksia vähintään puoli vuotta.

Tytär auttaa jaksamaan

Pieni Lilly-Mae on auttanut Adamia jaksamaan keskellä suruaan.

– Hän ei koskaan saa tuntea äitiään täysin, mutta aion varmistaa, että Lorenin muisto elää ikuisesti, Adam sanoo.

Yksinhuoltajan kohtalon saaneen Adamin muistoissa Loren on epäitsekäs, huolehtiva ja kaiken kaikkiaan rakastava henkilö, jolle tytär oli odotettu lahja.

Lähteet: Daily Mail, The Sun

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja