2-vuotiaan Hillan elämä on kuin sadussa: Viettää päivät hevosen ja satakiloisen minipossun kanssa ja nukkuu yöt koira kainalossa

Tyttöelää kuin sadussa – ystävinä hevonen ja possu 1:25

2-vuotiaan Hillan päivät kuluvat eläinten ympäröimänä. Hillan kotona asuu neljä koiraa, kolme kissaa, hevonen ja satakiloinen minipossu Eino-Olavi.

Videolla näet, kuinka taapero Hilla nauttii silminnähden parhaiden ystäviensä seurasta!

Hillan äiti Tiina Hallalahti kertoo, että aamuisin Hillan paras ystävä Aapo-hevonen odottaa verannalla, milloin Hilla herää ja tulee ulos.

– Aapo on itsepäinen, mutta palvoo meidän 2-vuotiastamme. Aapo seuraa Hillaa joka paikkaan, ja on jopa mustasukkainen, jos meille tulee vieraita. Aapo vahtii koko ajan missä Hilla on menossa ja ei liiku ennen kuin näkee missä Hilla on, Hallalahti kertoo.

Hilla syöttää, harjaa ja hoivaa Aapoa. Hilla myös haluaa jakaa kaiken Aapon kanssa.

– Jos Hilla saa muumilimpparin, hän ottaa astiat ja jakaa myös Aapolle. Siinä saa olla tarkkana, mitä Hillalle antaa, koska tietää, että hän antaa Aapolle puolet, Hallalahti kertoo.

Taaperon uni maittaa koira kainalossa

Hallalahden viisihenkinen perhe asuu Kaavilla sata vuotta vanhassa entisessä koulurakennuksessa. Arki eläinten kanssa on syntynyt Hillalle luonnostaan, sillä hän on ollut vauvasta saakka jakanut kodin eläinten kanssa.

– Hilla on syntynyt eläinten keskelle. Alle vuoden vanhana Hilla ei millään suostunut nukkumaan, kunnes yksi bulldoggi Jorma kömpi pinnasänkyyn. Lapsi rauhottui heti siihen. Aina kun muksu heräsi, niin hän kokeili heti onko koira vieressä ja otti tassusta tai korvasta kiinni, Hallalahti kertoo.

Hilla nukkuu edelleen omassa sängyssään koira kainalossa.

– Hilla haluaisi nukkua päiväunetkin hevosen kanssa tallilla, mutta sanon hänelle, että et sinä sinne voi jäädä, olet vasta kaksivuotias, Hallalahti sanoo.

Hallalahti uskoo, että eläimet opettavat lapsille empatiakykyä ja maalaisjärkeä.

– Lapsi tarttuu töihin ja hommiin ja osaa huomioida muita.

Lue myös:

    Uusimmat