2-vuotiaalla mahtava piilopaikka – tästä miesluolasta voivat aikuiset vain haaveilla: "Nerokasta"

Nostalgiset retroleikit – näin niitä leikittiin 3:29
Muistatko vielä ajan ennen iPadia? Videolla palataan ajassa taaksepäin nostalgisiin retroleikkeihin.

2-vuotiaan amerikkalaispojan nerokkaasta piilopaikasta aikuiset voivat vain haaveilla.

Kun koko perhe on pakotettu neljän seinän sisälle, sitä joutuu käyttämään luovuutta löytääkseen omaa rauhaa. Pienestä koosta on tässä etua, osoittaa 2-vuotias Noah Walker.

New Yorkissa asuva taapero on rakentanut oman ”miesluolansa” keittiön kaappiin. Miesluolalla (englanniksi man cave) tarkoitetaan miehen itselleen viihtyisäksi tekemää paikkaa: asuntoa, huonetta tai tässä tapauksessa kaappia.

Moniin miesluoliin naiset eivät ole tervetulleita. Näin on myös vaippaikäisen Noahin itselleen pyhittämän tilan kohdalla. Pojan äiti, Monique Blair, jakoi sosiaalisessa mediassa videon taaperon tarpeisiin tuunatusta kaapista, jonka sisällä Noah syö keksejä ja katsoo piirrettyjä iPadilta. Taapero nyökyttelee äitinsä kysyessä, pitäisikö tämän jättää hänet rauhaan ja sulkea kaapin ovi.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Hän on ollut tällainen vauvasta asti"

Äidin mukaan Noah on tullut introverttiin isäänsä.

– Hän on ollut tällainen vauvasta asti. Hän haluaa rentoutua pienissä tiloissa. Löysimme hänet pöytätason alta, Monique selittää Today-sivustolle.

Hän huomauttaa huolestuneille, että kaapissa on hyvä ilmanvaihto eikä ovessa ole lukkoa.

Pääasiassa sosiaalisessa mediassa on kuitenkin ihasteltu Noahin miesluolaa, joka on kirvoittanut monet naurut. Osa kommentoijista haaveilee itsekin samanlaisesta omasta sopesta.

– Haluan olla isona kuin hän, eräs kommentoija kirjoittaa Instagramissa.

– Nerokasta, toinen kommentoi.

Miesluolakin pitää joskus siivota

Miesluolat eivät ole tunnettuja siisteydestään. Noah on jo nuorella iällä joutunut oppimaan, että itselle pyhitetyn tilan siisteydestä on myös huolehdittava itse. Vanhempien jakamalla toisella suloisella videolla taapero puhdistaakin miesluolaansa.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat