15 vuotta lihatonta elämää elänyt Olga Temonen joutui tiukkaan tilanteeseen hittisarjan julkkisversiossa: "Tiesin heti, että tulee ongelmia"

0:45
Katso esimakua tulevasta MasterChef VIP -kaudesta!

Näyttelijä Olga Temonen kilpailee MasterChef VIP -ohjelmassa. Hän huomasi heti kuvauksissa yhden ison haasteen.

Näyttelijä Olga Temonen joutuu kovan paikan eteen MasterChef VIP -uutuusohjelmassa. 15 vuotta kasvissyöjänä ollut Temonen kertoo joutuneensa kohtaamaan haasteita ohjelman kuvauksissa elämäntapansa vuoksi.

– Minulle isoin epäröinti oli se, että olen kasvisyöjä. En ole tehnyt liha- tai kalaruokaa 15 vuoteen. Se oli sellainen asia, mistä tiesin heti, että tulee ongelmia. Joka päivä oli todella haasteellista. Tuntui epäreilulta, että alkaisin jotain pihviä paistamaan, kun en pysty sitä maistamaan, Temonen kertoo.

Ensi kertaa tosi-tv-ohjelmassa kilpaillut Temonen kertoo löytäneensä kuvauksista myös uusia puolia itsestään.

– Minua hirvittää katsoa ohjelmaa, koska olen niin kilpailuhenkinen. Minusta saa ihan hirveän kuvan, koska juoksen niin paljon. En ole ikinä ollut tällaisessa realityohjelmassa, niin järkyttävää miten lähdin mukaan siihen kilpailuhenkeen.

Kasvattavat hamppua elokuvaa varten

Iitissä ohjaajamiehensä Tuukka Temosen, sekä heidän lastensa ja eläintensä kanssa asuva näyttelijä kertoo työstävänsä miehensä kanssa uutta elokuvaa, jota kuvataan heidän omalla maatilallaan.

– Siitä tulee maalaismaisemaan sijoittuva komedia, jossa isä ja poika ja pojanpoikansa alkavat kasvattamaan kannabista, koska tavallinen kauranviljely ei ole enää kannattavaa. Meillä on tulossa öljyhamppu tai kuituhamppu viljelmät naapurustoon, Temonen kertoo.

Pariskunnalla on myös kotieläinpiha, jota he ovat laajentamassa.

– Haluaisimme rakentaa kotieläinpihan yhteyteen pizzerian. En mieti koronaa vaan mietin tulevaisuutta. Ei kannata jäädä liikaa märehtimään. Korona on jollain tavalla tullut jäädäkseen, näyttelijä kommentoi.

MasterChef VIP MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa ti 2.3. klo 20 alkaen. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja