14-vuotias tyttö naisten SM-finaalissa – uskomaton temppu tenniksessä! "Olen erittäin yllättynyt"

14-vuotias Clarissa Blomqvist teki huiman tempun yltämällä Kotkassa kaksinpelissä tenniksen sisäkenttien naisten sarjan SM-finaaliin. Kaksinpelin hopean ohella nelinpelissä lupaus voitti peräti SM-kultaa.

Niin ikään nuori Emma Eerola, 16, kukisti Blomqvistin loppuottelussa lukemin 6–2, 6–4. Tampereen Tennisseuran Eerola oli sijoitettu turnauksessa toiseksi, kun taas helsinkiläisen HVS-Tenniksen Blomqvist oli sijoittamaton pelaaja.

– Emma pelasi tosi hyvin ja ansaitsi voittonsa tänään. Kokonaisuutena oli todella hyvät kisat minulta – olen erittäin yllättynyt ja iloinen nelinpelin SM-kullasta ja tänään tulleesta hopeasta, ilahtunut Blomqvist kommentoi Tennisliiton tiedotteessa.

Maanantaina Blomqvist pokkasi Peppi Ramstedtin parina nelinpelin SM-kultaa. Miehissä nelinpelikultaa juhlivat Tampereen Tennisseuran Lauri Kiiski ja Tero Vilen ja kaksinpelin valloitti saman seuran Patrik Niklas-Salminen, joka kukisti loppuottelussa seurakaverinsa Lauri Kiisken 6–4, 6–2.