Mainos

12 seksifantasiaa, joita ei kannata kokeilla!

Haaveiletko yllätetyksi tulemisesta tai kuumista hetkistä kopiokoneen päällä työpaikallasi? Mieti uudestaan, kun luet tämän kauhuskenaarioiden listan. TheFrisky.com listasi 12 upeaa seksifantasiaa, jotka eivät toimi tosielämässä laisinkaan.

1. Yllätetyksi tuleminen: Niin kiihottavaa kuin kiinnijäämisen pelko on, ekshibitionistin ilotteluhetki saattaa muuttua tosielämässä painajaiseksi. Ikinä ei voi tietää, kuka yllättää - lapset, äiti tai satunnainen hämärähiippari. Pahimmassa tapauksessa irstas ohikulkija yrittää mukaan hupiin.

2. Autokuskin yllättäminen suullisella hellyydellä: Ideana kuuma juttu, mutta nämä kaksi yhdessä eivät toimi. Mieti, jos kuski ajaisikin kolarin kesken hellän hetken tai tiessä olisi yllättävä kuoppa? Auts.

3. Hellyydenosoitus oikeussalissa: Fantasioissa häijyn oikeustaiston päätteeksi sopii sovintoseksi, mutta vaatteet kannattaa pitää päällä. Oikeustalolla kuhisee kameroita, poliiseja ja tuomareita. He kaikki odottavat pääsevänsä rankaisemaan ihmisriepuja - eikä edes hyvällä tavalla.

4. Kiihkeä hetki keskellä maantietä tai junanraiteilla: Saattaahan se näyttää kiihkeältä elokuvissa, mutta jos pitää riskeerata henkiriepu seksin takia, kannattaa harkita uudemman kerran.

5. Seksi vankilassa: Teoriassa kuuma ajatus, mutta käytännössä ei.

6. Seksiä työpaikalla: Hyvä tapa hankkia potkut, varsinkin jos kumppani ei ole pomosi.

7. Minä kyllä käännytän hänet: Fantasioissa saatat kuvitella olevasi niin kuumaa kamaa, että miehistä pitävät miehetkin juoksevat perässäsi. Tosielämässä tätä ei tule tapahtumaan.

8. Sieppaus: Tämä saattaa mennä hirvittävällä tavalla pieleen. Lisäksi aika iso riski, että se ei tunnu sittenkään niin hyvältä, kuin luulit.

9. Rakastelu rannalla: Karkea hiekka herkällä hipiällä ei oikeasti tunnu hyvältä. Ja hiekkaa menee ihan joka paikkaan.

10. Bonnie ja Clyde: Vaarallinen gangsterisekoilu pysyköön elokuvissa. Jos on ihan pakko hakea vaaran tuntua, hommatkaa vaikka lelupyssy.

11. Kolmen kimppa: Kumppanisi saattaa lähteä vieraan mukaan pysyvästi. Tai sitten jäät leikkien ulkopuolelle. Iso riski, että tästä kehittyy mustasukkaisuuskohtaus.

12. Sekstailu mallin kanssa: Haluatko tosiaan lemmiskellä itseäsi huomattavasti kauniimman tai komeamman ihmisen kanssa? Jos itsetunto kestää, niin mikäpä siinä.

MTV3/Helmi

Lähde: TheFrisky.com

Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.