11-vuotiaan pojan voimat häkellyttävät – supertähden lapsi "räjäytti internetin" salilla

Maailman vahvin mies -kilpailunkin urallaan voittaneen Eddie Hallin 11-vuotias Maximus-poika on kulkemassa isänsä jalanjäljissä. Maximuksen voimat ovat harvinaista luokkaa.

Maailman vahvin mies -kilpailun vuoden 2017 voittaja Eddie Hall on julkaissut sosiaalisessa mediassa aika ajoin kuvia ja videoita kuntosalilta Maximus-poikansa kanssa. Maximuksella on lisäksi oma YouTube-kanava. Sikäli kuin somesta voi tulkita, englantilaisen voimamiehen poika vaikuttaa myös viihtyvän raudan parissa.

– Nautin painojen nostamisesta, pelaamisesta ja yleisesti hauskanpidosta, Maximus Hall kertoo YouTube-esittelytekstissään.

Paitsi että Maximuksella on kuntosalille selkeästi geenitekijät kunnossa, hänen isänsä myös tietää voimatreenaamisesta enemmän kuin valtaosa muista. Maximus on tehnyt yhtä kaikki hämmästyttävänkin kovaa jälkeä salilla.

Essentially Sports maalaa 11-vuotiaan pojan "räjäyttäneen raa'alla voimallaan internetin". Kyseinen sivusto käsittelee artikkelissaan Eddie Hallin tuoretta julkaisua, jossa Maximus teki pystypunnerrusta käsipainoilla penkissä istuen. 

Maximus onnistui tekemään peräti kuusi toistoa kummassakin kädessään 22,5 kilon käsipaino. Moinen sarja on harvinaisen timanttinen 11-vuotiaalle.

Vasta reilut kaksi viikkoa sitten Eddie Hall jakoi videon, jossa Maximus tekee 120 kilon maastavetotoiston trap bar -tangolla. Trap par -tangon ylhäällä olevat kahvat lyhentävät hivenen nostomatkaa, ja kyseisellä tangolla painopiste menee kehon keskilinjan läpi, kun taas suoralla tangolla tehtynä se on hiukan vartalon etupuolella. 

Suoralla tangolla Maximus nosti maasta 100 kiloa jo viime vuonna. Eddie Hall julkaisi lokakuussa pätkän kyseisestä suorituksesta ja kertoi "pojan haluavan 200 kiloa 12. syntymäpäiväänsä mennessä".

Eddie Hall puhkaisi ensimmäisenä maailmassa 500 kilon rajapyykin maastavedossa maastavetopuvun kanssa vuonna 2016. Maailmanennätys on nykyisin islantilaisella Hafthor Júlíus Björnssonilla, joka kiskoi maasta 501 kiloa vuonna 2020.

Sikäli kuin Maximus Hallilla piisaa intoa voimailuun, häneltä voidaan hyvin jatkossakin nähdä isänsä tapaan leuat loksauttavia voimailusuorituksia.

Massiivinen maastaveto: Tuomas Hautala nosti 400 kiloa raakana – olisi virallisessa kisassa maailmanennätys 0:32
Katso myös: Tuomas Hautala nosti maasta valtavat 400 kiloa raakana – olisi virallisessa kisassa maailmanennätys.

Rauta on voimanoston maailmanennätystytölle kevyttä – Juuli Kostian, 17, näyttää voimansa kyykyssä, penkissä ja maastavedossa 0:57
Rauta on voimanoston maailmanennätystytölle kevyttä – Juuli Kostian, 17, näyttää voimansa kyykyssä, penkissä ja maastavedossa.

Näin nousee rauta! 39-vuotiaan Minna Pajulahden maastavetoennätys saa monet kalpenemaan 0:27
Minna Pajulahden maastavetotulos saa monet kalpenemaan.

Lue myös:

    Uusimmat