Mainos

11 minuuttia, 58 kuollutta ja 500 haavoittunutta – Las Vegasin iskijä harjoitteli aavikolla vain kaksi päivää ennen massamurhaa

Las Vegasissa 58 ihmistä surmannut Stephen Paddock harjoitteli tiettävästi ampumista autiomaassa vain kaksi päivää ennen veristä iskuaan, kertoo The Washington Post. Lehden mukaan tiedot ovat peräisin tutkinnoista selvillä olevalta poliisiviranomaiselta.

Poliisit ovat löytäneet valvontakameramateriaalia, jonka mukaan Paddock oli ajanut kotikaupunkinsa Mesquiten syrjäisille laitamille alueella, missä paikallisilla on tapana harjoitella tarkkuusammuntaa. Video on kuvattu kaksi päivää ennen iskua. Mies oli autossa yksin.

Viime vuosina Paddockin kerrotaan viettäneen Mesquiten kotinsa lisäksi paljon aikaa myös puolentoista tunnin ajomatkan päässä sijaitsevassa Las Vegasissa. Naapurit ovat kertoneet tuskin tunteneensa miestä.

Lehden mukaan Paddock alkoi ostaa tuliaseita kiihtyvällä tahdilla loppuvuodesta 2016 alkaen. Hän omisti yhteensä 47 asetta, joista 33 on hankittu viime vuoden lokakuun jälkeen.

Miehen hotellihuoneesta löydettiin tusina kivääriä, jotka oli varusteltu niin kutsutulla pomppuperällä, jolla puoliautomaattinen ase saadaan muistuttamaan automaattiasetta.

Massamurhaajan motiivista ei edelleenkään ole tietoa. Paddock ampui lasvegasilaisessa hotellissa pidetyn konsertin yleisöä yhdessä Yhdysvaltain historian tuhoisimmista massamurhista. Kuolleita on 58 ja haavoittuneita lähes 500.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.