10 vuotta seurustelleen parin hääpäivä koitti, mutta sulhanen ei saapunut paikalle – väitti Uberin olevan myöhässä: "Hän valehteli minulle koko ajan"

New Yorkissa asuva Sasha, 29, kertoi ex-sulhasensa hääpäivänä tekemistä ohareista Real Fix -podcastissa. Aiheesta uutisoi myös muun muassa New York Post.

Brooklynilainen Sasha Aristide, 29, oli menossa naimisiin poikaystävänsä Kevin Hyppoliten kanssa lokakuussa 2018. Pariskunta oli ollut yhdessä kymmenen vuotta ja kihlautunut joulukuussa 2017, kun Kevin oli kosinut Sashaa.

Häihin oli palanut rahaa 20 000 dollaria. Vieraita oli kutsuttu paikalle 125, ja Sasha odotti tärkeää päivää innoissaan.

Sulhanen väitti Uberin olevan myöhässä

Hääpäivänä tapahtui jotain tyrmistyttävää: Kevin, 30, ei saapunutkaan paikalle. Hän väitti alkuun, että hänen ottamansa Uber oli myöhässä. Sasha odotti sulhastaan turhaan hääpaikalla vieraiden kera ennen kuin tajusi, että tämä ei tosiaan saapuisi paikalle lainkaan.

Sasha kertoo, että ensimmäinen varoitusmerkki tulevasta oli puhelu, jonka hän oli saanut floristilta samana päivänä. Tämä kertoi, että hän ei ollut saanut asetella kukkia kuntoon juhlapaikalla.

Jos tviitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Soitin Kevinille ja hän kertoi olevansa myöhässä. En stressannut, koska seremonia alkaisi vasta viideltä. Ennen sitä juotaisiin drinkkejä.

Puoli kahden aikaan yksi Sashan morsiusneidoista kertoi, että hänen veljensä oli soittanut juhlapaikkaan ja kysynyt osoitetta. Hänelle oltiin vastattu, että kyseiselle päivälle ei ollut merkitty häätilaisuutta.

– Hälytyskellot alkoivat soida päässäni.

Sasha jatkoi kuitenkin valmistautumista kaasonsa ja kuuden morsiusneitonsa kanssa hotellihuoneessa Long Islandilla. 

Hylkäsi morsiamen alttarille

Kun vieraita alkoi saapua juhlapaikalle, Sashalle kerrottiin, että tilaisuutta varten varatusta paikasta ei ollut koskaan maksettu varausmaksua kokonaisuudessaan.

Sasha yritti selvittää, missä Kevin oikein oli. Mies väitti edelleen, että hänen Uberinsa oli myöhässä.

– Viimeiseen asti hän vakuutti, että olisi tulossa. Hän sanoi olevansa matkalla. Hän valehteli minulle koko ajan.

Lopulta Sasha tajusi, että Kevin ei tulisi. Sashan mielessä heidän suhteensa päättyi siihen paikkaan.

Miehen teko järkyttää

Sasha kertoo, että hän ei ollut osannut aavistaa, että Kevin aikoisi tehdä oharit. Vielä edellisiltana Kevin oli sanonut rakastavansa häntä ja odottavansa kovasti avioitumista. Tilanteen todellisen laidan valkeneminen oli shokki.

– En tuntenut mitään, olin turta ja shokissa, Sasha kuvailee tuntemuksiaan.

Otti yhteyttä viikkoja myöhemmin

Monta viikkoa myöhemmin Kevin otti Sashaan yhteyttä.

– Minulla ei ollut aikomustakaan palata yhteen hänen kanssaan. Jos joku tekee näin, hän ei todellaakan rakasta tai välitä. Katkaisin kaikki yhteyteni häneen.

Nyt Sasha opettelee mukautumaan yllättävällä tavalla muuttuneeseen elämäänsä. Sydänsuruista huolimatta hän toivoo tulevaisuudessa voivansa perustaa perheen.

Ex-sulhanen vetosi "henkilökohtaisiin syihin"

Real Fix -podcastin tekijät ottivat Keviniin yhteyttä ja kysyivät kommenttia tapathuneesta. Kevin vastasi heille, että hänelle oli tapahtunut ”jotain henkilökohtaista” eikä voinut siksi saapua paikalle. Hän ei halunnut kertoa tästä henkilökohtaisesta syystä tarkemmin.

– En tehnyt sitä tarkoituksella, en suunnitellut sitä. Siinä vain kävi noin.

Kevin tyrmää väitteet siitä, että olisi halunnut myöhemmin palata yhteen Sashan kanssa. Hän kertoi, että suhde voitaisiin korjata, jos Sasha haluaisi sitä.

Kevin ei kertonut, mitä suhteessa pitäisi korjata. Oli se mitä tahansa, Sasha ei suhteeseen enää halunnut palata.

Lue myös:

    Uusimmat