Identtiset rakkauskirjeet sinetöivät epäilyn kaksoiselämästä – "saalistaja" tuhosi kaksi naista: "Tajusimme, että hänen jokainen liikkeensä oli laskelmoitu"

Kahden vuoden seurustelun jälkeen brittinaiselle paljastui, millaisen miehen kanssa hän oli viettänyt aikaansa, kertoo Metro UK -sivusto.

Catherine Garrod, 38, luuli tavanneensa seuranhakusivuston kautta hurmaavan, huomaavaisen ja sitoutumista toivovan miehen. Jotain outoa miehen käytöksessä kuitenkin oli. Aina kun Catherine myöntyi viemään suhteen seuraavalle tasolle, mies vetäytyi omasta ehdotuksestaan.

Manipuloivaa käytöstä jatkui kuukausien ajan. Mies lupasi kuun taivaalta, muttei todellisuudessa antanut mitään rakkaalleen.

Joka kerta, kun Catherine yritti lopettaa suhteen, miehen käytös muuttui jälleen rakastettavaksi. Mies kertoi Catherinelle haluavansa yhdessä lapsia. Toivovansa parin vanhenevan yhdessä. Mies toi lahjoja, kehui Catherinea ja sanoi tekevänsä kaiken tämän puolesta. Carherine kutsuu tätä ”rakkauspommitukseksi”.

Naiset saivat identtisen rakkauskirjeen poikaystävältään

Vuosi sitten lokakuussa Catherine sai puhelun, joka paljasti miehen eläneen kaksoiselämää yli kahden vuoden ajan. Miehen toinen tyttöystävä asui vain lyhyen ajomatkan päässä. Nainen oli saanut tiedon Catherinesta luettuaan viestejä kumppaninsa puhelimesta.

Mies oli vannonut molemmille naisille rikkumatonta rakkauttaan. Kirjoittanut molemmille rakkauskirjeitä, jotka toistivat toisiaan sanasta sanaan.

– Hän oli loistava kirjoittamaan kortteja. Hän oli todella sydämellinen vuosipäivinä, syntymäpäivinä ja jouluna, Catherine sanoo Metro UK:n mukaan.

Puhuttuaan tunnin puhelimessa Catherine ja toinen nainen ajoivat miehen vanhempien luo. Paikan päällä kävi ilmi, että perhe oli tiennyt miehen kaksoiselämästä koko ajan.

Poliisi ei nähnyt asiassa rikosta


Catherine ja hänen ex-poikaystävänsä toinen naisystävä saivat identtiset rakkauskirjeet. Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.

Kun Catherine ja miehen toinen tyttöystävä alkoivat koota palasia kasaan, he tajusivat jotain järkyttävää poikaystävästään.

– Tajusimme, että hänen jokainen liikkeensä oli laskelmoitu, jokainen tunne jäljitelty ja että se, mitä luulimme rakkaudeksi, olikin pakkomiellettä elämiemme kontrolloimiseksi, Catherine kirjoittaa Change.org-sivustolla.

Miehen kaksoiselämän paljastuminen sai naiset ahdistumaan kotonaan. Catherine kuvailee tulleensa psyykkisesti hyväksikäytetyksi. Lisäksi hän väittää miehen olleen väkivaltainen tyttöystäviään kohtaan. Kerrottuaan kokemuksistaan paikalliselle poliisille Catherinelle kuitenkin sanottiin, ettei kaksoiselämän eläminen täyttänyt rikoksen tunnusmerkkejä.

Change.org-sivustolla julkaisemassaan aloitteessa Catherine toivoo, että tulevaisuudessa ”saalistajien” uhrit saisivat tarvitsemaansa tukea ja ”saalistajat” saatettaisiin vastuuseen toisen ihmisen elämän tuhoamisesta.

Lue myös:

    Uusimmat