Mainos

10 totuutta seksistä – näistä kukaan ei varoittanut etukäteen

Kaikkeen et sinäkään osannut nuorena varautua.

Jos terveydentiedon tunneillasi ei ole opetettu muuta kuin "Älä harrasta seksiä, sillä tulet raskaaksi ja kuolet" -tyyppistä pelottelua ja kondomin laittamista banaaniin, et ehkä osannut varautua todellisuuteen.

Kukaan ei näistä kouluaikoina varoittanut, mutta nämä 10 asiaa jokainen silti oppii jossain vaiheessa seksielämäänsä.

1. Peppu viehättää

Miehet ovat yleisesti ottaen kiinnostuneita ajatuksesta päästä kokeilemaan anaaliseksiä. Vaikka he eivät loppujen lopuksi uskaltaisikaan kokeilla sitä, he ehdottavat sitä ja kyselevät naiselta mahdollisuuksiaan siihen – tai jättävät kohteliaisuudet väliin ja päättävät kokeilla sitä täysin yllättäen ja mitään kysymättä. Viimeisin vaihtoehto voi jättää pysyvät traumat.

Kannattaa kysyä ennen kokeilua. Jotkut naiset pitävät siitä, toisia kauhistuttaa ajatuskin. Liukuvoiteen käyttöä ei suositella turhaan.

2. Ruoka ei sovi esileikkiin

Ruoan käyttäminen seksileikeissä näyttää hyvältä elokuvissa tai kuulostaa kirjassa kiihottavalta. Ruoka on seksikästä, vartalomme ovat seksikkäitä – miksi emme nuolisi suklaakastiketta toistemme iholta?

Käytännössä ruoalla leikkiminen ei kuitenkaan ole järin eroottista. Voithan kokeilla jotain todella turvallista, kuten syödä suklaakarkin hänen nänninsä päältä, mutta muutoin kannattaa muistaa vanha sääntö: ruoalla ei saa leikkiä.

3. Kiusalliset hetket

Olitpa kuinka vanha tai kokenut hyvänsä, seksikohtauksen katsominen televisiosta vanhempien vieressä istuessa ei koskaan muutu vähemmän kiusalliseksi.

4. Seksin jälkeiset unet ovat harhakuvitelmaa

Hyvin harvoin ihmiset saavat orgasmin ja nukahtavat rauhallisesti toistensa syleilyyn. Yleensä seksiä seuraa pakollinen vessassakäynti, lakanoiden suoristelu ja sosiaalisen median tilien tarkastelu.

5. Ilmavaivat

Tulipa paukku takapuolestasi tai vaginasta, sitä tapahtuu. Älä kiinnitä niihin liikaa huomiota.

6. Suuseksillä voittoon

70 prosenttia naisista tarvitsee suuseksiä orgasmin saavuttaakseen. Vaikka pelkkä yhdyntä ei riitä, siitä ei kannata kenenkään ottaa nokkiinsa, se ei ole henkilokohtaista. 

7. Raskauspelot

Naiset käyttävät valtavat määrät rahaa ostaakseen halpoja raskaustestejä – ihan varmuudeksi! Vaikka nainen söisi ehkäisypillereitäkin ja sinä käyttäisit kondomeja – etkä edes ejakuloisi hänen sisäänsä – pelko on aina läsnä. Aina.

8. Hiivatulehdukset

Jogurttia, jogurttia kaikkialla. Ihmetteletkö, miksi? Vanha ohjeistus väittää jogurtin taltuttavan hiivatulehduksen. Ei kokeilemisesta ainakaan haittaa ole!

9. Alastonkuvapelko

Nakukuvan lähettäminen aiheuttaa aina pieniä pelkotiloja. Pelkäät, että jossain vaiheessa, jos eroatte, päädyt Googlen kuvahakuun tai kuvaa levitetään muuten vain ystäväpiirissäsi. Uskallatko painaa "lähetä"?

10. Katumus

On hyvin luultavaa, että menneisyydessäsi on vähintään yksi petikumppani, jonka ajatteleminen aiheuttaa sinulle kylmiä väreitä ja suurta katumusta.  Mutta älä välitä, sitä tapahtuu parhaimmillekin.

Video: Tätäkään ei kukaan kerro etukäteen – voiko parisuhde toipua pettämisestä?

3:43

Lähde: Viral Thread

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.