10 syytä, miksi lämmin sää on hyväksi seksielämällesi

Emandlo.com listasi kymmenen hyvää syytä siihen, miksi seksielämä on aktiivisempaa lämpimällä säällä. Kesää odotellessa!

Emandlo.com kertoo, miksi lämmin sää tekee hyvää seksielämällesi. Seksi rantapusikossa ei kuitenkaan kuulu niihin – kuka nyt kaipailee kiviä raapimaan selkää ja merivettä korvaansa. Lähestyvät lämpimät kelit suosivat rakkauselämääsi muun muassa seuraavin tavoin!

1. Piknikit

Piknik-treffit ovat naurettavan edulliset ja uskomattoman romanttiset. Muistatko sen tunteen, kun harrastit rakkaasi kanssa nautinnollista seksiä superromanttisen oopperaillan jälkeen tai yhteisellä lomamatkalla Pariisissa? No, nyt voit harrastaa yhtä ihanaa seksiä lähes missä vain, minne piknik-vilttisi heität.

2. Ulkoilmaseksi

Piknik-viltistä puheenollen – yhtäkkiä seksi ulkona ei johdakaan sukupuolielinten paleltumisiin! – nappaa vinkit talteen.

3. Hyvästit rohtuneelle iholle

Onko olemassa mitään epäseksikkäämpää kuin kylmän talven rohduttamat kädet ja jalat? Yrität sivellä kultasi jalkaa ja ihosi kesii hänen päälleen. Kun talvella joudut hamuamaan käsivoidetta rasvataksesi halkeilleen ihosi, voit kesällä napata liukastusvoiteen sen sijaan.

4. Avoimet ikkunat

Rakastelkaa ikkunat auki, jotta voitte tuntea raikkaan kesäillan tuulahduksen… On kuin paikalla olisi kolmas henkilö, jonka homma on hyväillä kehojanne. Ilman kiusallisia todellisia osapuolia.

5. Jääpalat

Jos olet liian säästeliäs (tai ekologinen) käyttääksesi ilmastointia, nappaa kulhollinen jääkuutioita viilentämään toisianne sen sijaan. Ympäristöystävällinen esileikki! Muista kuitenkin pitää jääpalat kaukana herkästä emättimen sisäpinnasta.

6. Himoja herättelevät herkut

Talven lohturuoat eivät ole yleensä sukuviettiä kiihottavia – lämpimän pataruoan jälkeen tuskin tekee mieli harrastaa eläimellistä seksiä. Vastapoimitut mansikat kermavaahdolla sen sijaan ovat ihan toinen juttu…

7. Autoilu

Ottakaa auto ja lähtekää kruisailemaan mukaviin, rauhallisiin maisemiin – ikkunat auki, luonnollisesti. Jollekin kivalle paikalle, jossa on hyvä siirtyä takapenkille kuhertelemaan… Näillä vinkeillä lemmenleikit autossa onnistuvat varmasti!

8. Alasti nukkuminen

Hyvästi flanellipyjama! Vaihtakaa lusikassa pötköttäminen uusiin, villeihin seksiasentoihin. Kesällä sängyssä on helppo viihtyä alasti – naiset voivat toki kokeilla myös ylellisiä ja seksikkäitä alusasuja, jotka eivät hiosta liikaa.

9. Terassit

Ravintolan terassilla istuminen kylmä olut tai herkullinen drinkki kädessä tekee ihmiset iloiseksi. Ja iloisella tarkoitetaan tässä kohtaa halukasta! Drinkkivalintasi saattaa paljastaa sinusta tai hänestä enemmän kuin luuletkaan.

10. Vähemmän vaatteita

Kun ulkona on lämmin, ihmisillä on vähemmän vaatetta päällä – ja silmäniloa riittää niin naisille kuin miehille. Kaikkihan tykkäävät katsella, kun näkökenttään osuu miellyttävän oloinen ihminen ja kesällä sitä katseltavaa löytyy rutkasti enemmän!

Lue myös:

MTV3/Helmi

Lähde: Emandlo.com

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat