Mitä tilaamasi drinkki paljastaa sinusta? Lue treffivinkit!

Ensi kerralla treffeillä ollessasi kiinnitä huomiota siihen, minkä juoman treffikumppanisi tilaa itselleen. Drinkkivalinta voi paljastaa hänestä sekä sinusta enemmän kuin luuletkaan.

Tiesitkö, että saatat viestittää treffeillä drinkkivalinnallasi, millainen ihminen oletkaan? Helmi selvitti, mitä drinkkivalinnat paljastavat treffikumppanista: lista on täynnä stereotypioita, mutta jokaisen drinkin takana on (jää)palanen totuutta.

Martini: Martini on varsin klassinen cocktail, joka koostuu ginistä ja vermutista. Jos mies tilaa treffeillä martinin, hän yrittää selvästi tehdä vaikutuksen sinuun (ja saattaa jopa onnistua tässä!) Jos mies tilaa vodkamartinin "sekoitettuna, ei ravistettuna", on edessäsi joko huumorimies tai sitten konstailematon James Bond -fani. Jos nainen puolestaan tilaa dirty martinin oliiveineen, hän viestittää olevansa yhtä tuhma kuin drinkkinsä.

Vodka jäillä: Tämä tyyppi on selvästi liian itsetietoinen tilatakseen martinin. Väritön, maultaan neutraali ja kuiva vodka kertonee kaiken tilaajastaan. Vodka on suomalaisten suosima juoma, mutta ei kai sitä pelkästään jäillä kannata tilata? Vähän mielikuvitusta kehiin!

Valkovenäläinen: Joko tämän drinkin tilaaja on katsonut liian monta kertaa Big Lebowski -komediaelokuvan, tai sitten hänen sokerihammastaan kolottaa. Maito on myös tuttu ja turvallinen juoma, joka kertonee sen että drinkkinsä tilaaja kaipaa kotoisuutta.

Irish coffee. Treffikumppanin tilatessa lämpimän kahvijuoman, hän haluaa antaa kuvan olevansa perinteikäs ja hieman mystinenkin, jolta löytyy varmasti fiksua sanottavaa.

Olut: Jos mies tilaa treffeillä oluen, hän haluaa viestittää olevan rento ja huoleton veikko, joka viihtyy kotisohvalla ja sporttibaareissa. Jos miehellä on isokokoinen maha, tietänet mitä alkoholia hän juo ehkäpä liikaa ja liian usein. Jos nainen tilaa oluen, hän todistaa osaavansa hengata miesten kanssa: hän on hyvä jätkä, yksi pojista.

Olut suoraan pullosta: Jos treffikumppani tilaa oluen suoraan pullosta, eikä merkillä ole niinkään väliä, hän ei ole oluiden ystävä tai tietoinen eri merkkien makueroista. Hän tilasi oluen, koska se tuntui kaikkein helpoimmalta vaihtoehdolta. Jännittääkö häntä?

Karpalolonkero- tai vodka: Ei makeaa mahan täydeltä, mutta tämän juoman tilaaja taitaa olla jämähtänyt nuoruusvuosiinsa, jolloin litkittiin pelkästään näitä juomia. Tai sitten hän kärsii C-vitamiinin puutteesta.

Lonkero: Treffikumppanisi saattaa olla pahalla päällä tai muuten vain pieni hapannaama. Pessimisti ei pety.

Punaviini: Hän haluaa viestittää olevansa romanttinen, eikä kärsi hevillä migreenistä.

Valkoviini: Valkoviini sopii hyvin kala-aterian kanssa, mutta jos treffikumppani tilaa tämän juoman, saattaa hän antaa itsestään kireän ja hermostuneen kuvan itsestään.

Kuohuviini: Treffikumppani on muutoin kireä, mutta tänään hän kaipaa menoa ja meininkiä, juhlahumua.

Viski: Hän haluaa nautiskella, eikä hänellä ole kiire mihinkään. Aivan kuten viskikin, hänkin uskoo paranevansa ikääntyessään.

Jägermeister: Miksi ihmeessä hän haluaa tilata yskänlääkettä? Jekkubattery-drinkki puolestaan kertoo, että mies haluaisi mieluummin olla paraikaa ystäviensä kanssa.

Margarita: Treffikumppanisi on tänään viettelevä ja flirttaileva, elämäniloinen tapaus. Jos nainen tilaa mansikkamargaritan, hän on hyvin muotitietoinen bilehile, joka on rakastaa viettää aika tyttöystäviensä kanssa maailmalle kikatellen.

Mojito: Lapset ovat jääneet kotiin, tänään isi/äiti pitää hauskaa!

Tequila: Joko hän haluaa tanssia pöydillä, harrastaa kanssasi seksiä tai paeta pikapikaa paikalta.

Long Island Iced Tea: Aivan kuten Sinkkuelämää-sarjassa ja Simpsoneissa, tämä drinkki on hyvin salakavala. Onkohan hänellä pieni humalahaku päällä vai alkoholiongelma?

Tuliko krapula liian monista drinkeistä? Lue myös: Karu totuus krapulamyyteistä


Lähde: thedailymeal.com

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja