Lemmenleikkejä autossa - näillä vinkeillä onnistut varmasti!

Kun kyllästyt kumppanisi kanssa vuoteeseen tai vaikka keittiönpöytään, seksi autossa on mukava piristysruiske parisuhteeseen. Lue vinkit, joilla saat autosekstailun sujumaan.

Kutupaikkana auto on haastava, mutta jännittävä. Mikä tahansa auto soveltuu peuhaamiseen, kunhan penkkien liikuteltavuus, tilaratkaisut ja sisätilan muotoilu sallivat lemmenleikit, neuvoo Howcast.com. Autokaupoilla kannattaakin kiinnittää huomio myös tähän seikkaan.

Muista nämä vinkit autosekstailussa

1. Pyyhi pinnat ja imuroi roskat. Siisteys sytyttää, pähkinänkuoret ja suklaan käärepaperit eivät! Aktin aikana ei ole kivaa istua limsaläikkeisiin.

2. Muista, että lain koura ei katso hyvällä julkisilla paikoilla sekstailua, ja mikään ei latista tunnelmaa niin kuin poliisin koputus ikkunaan! Vaikka kaunis järvimaisema lisää romantiikka, valitse ennen kaikkea suojainen paikka kaukana asutuksesta. Lisäksi tunnelmavalaistus on tarpeeton - kytkekää valot pois päältä ja antakaa kiihkon huurruttaa ikkunat.

3. Jos haluatte kuunnella tunnelmamusiikkia, niin huolehtikaa, että akussa riittää virtaa. Muuten seikkailu voi mennä aivan muunlaisiksi työntöhommiksi. Valitse tunnelmamusiikki fiilikseen sopivaksi: auringonlaskussa on kiva kuunnella hempeitä biisejä, tai jos kaipaat ekstravärinöitä, niin laita bassot täysille.

4. Valitkaa paikka. Kuskin paikalla on hankala puuhailla, koska ratti on edessä ja takamus saattaa painaa kaikessa tohinassa äänitorvea. Apukuskin paikka toimii, jos penkin saa kallistettua ja vedettyä kunnolla taakse. Jos liikuskelette penkkien välillä, varokaa vaihdekeppiä!

5. Takapenkillä on helpointa lempiä sylikkäin, nainen ratsailla miehen päällä. Suullinen lemmenosoitus naiselta miehelle onnistuu etupenkilläkin, ja käsin voi helliä kumpaakin.

6. Jos valitsette takapenkin lemmenleikkeihin, voi vaatteet lajitella näppärästi etupenkille. Kun kumpikin laittaa omat vaatteensa omalle penkilleen, ne pysyvät siistinä ja pukeminen käy helposti ja nopsasti aktin jälkeen.

Teksti: MTV3/Helmi

Lähde: Howcast.com

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat