Mainos

Haluatko harrastaa seksiä riskialttiissa paikassa – lue vinkit!

Haaveiletko seksistä yleisellä alueella tai vaikkapa vanhempiesi kotona? Kiinnijäämisen riski tekee seksistä jännittävämpää, mutta haluatko todellisuudessa, että joku bongaa sinut kesken kuumien leikkien? Lue nämä vinkit, ennen kuin ryhdyt hommiin!

Seksin harrastaminen kodin ulkopuolella tuo parisuhteeseen uutta kipinää, mutta monikaan pari ei uskalla toteuttaa fantasioitaan kiinnijäämisen pelossa. On noloa, jos joku näkee sinun ja kumppanisi herkät hetket ja lisäksi voit joutua siitä vielä vaikeuksiinkin.

Minimoi riskit ja maksimoi nautinto näillä AskMen.comin neuvoilla! Muista, että kiinnijäämisen riskiin sisältyy aina myös se vaara, että joku oikeasti näkee teidät. Jos et ole missään nimessä halua sitä, on parasta jättää seksi makuuhuoneeseen.

Jos kuitenkin haluat harrastaa seksiä yleisellä alueella, muista nämä vinkit:

1. Ei ole tyylikästä alkaa harrastaa seksiä, jos tiedät, että joku voi kuulla teidät tai pahimmassa tapauksessa jopa nähdä teidät. Jos haluatte harrastaa seksiä toisen ihmisen kotona, säästäkää kuumat hetket iltaan ja vierashuoneen suojiin. Muistakaa myös siivota jälkikäteen!

2. Seksin harrastaminen yleisillä alueilla on aina riskialtista ja voitte jäädä kiinni. Saatatte jopa joutua vaikeuksiin, jos väärä ihminen bongaa teidän kuumat hetkenne. Yrittäkää siis etsiä suojaisa paikka, jossa kiinnijäämisen riski on pieni.

3. Älkää riisuutuko kokonaan, koska kiinnijääminen on silloin tuplasti nolompaa. Pukeutukaa niin, että voitte ryhtyä puuhiin saman tien. Seksin harrastaminen yleisellä alueella on helpompaa, jos naisella on yllänsä hame ja miehellä bokserit, joita ei tarvitse riisua seksin ajaksi.

4. Jos lähettyvillä on ihmisiä, olkaa aina erittäin varovaisia, älkääkä pitäkö meteliä.

5. Oletko varma, että haluat edetä yhdyntään asti yleisellä alueella? Joskus esileikkikin on aivan yhtä kiihottavaa. Kosketelkaa toisianne, kun kukaan ei katso. Pöydän alla on helppo käydä toiseen käsiksi.

6. Muistakaa hygienia! Esimerkiksi yleiset saunat ja pimeät kujat eivät ole maailman puhtaimpia paikkoja, joten olkaa erityisen varovaisia.

7. Etsikää paikka, jossa teitä ei helposti yllätetä. Esimerkiksi varastohuone, jonka saa lukkoon, on hyvä vaihtoehto. Toinen toimiva paikka on myös vessankoppi, jossa voitte olla suojassa katseilta.

8. Tarkkailkaa ympäristöänne. Ette koskaan tiedä, kenen onnettoman reitille olette sattuneet. Jos kuulette askelten lähestyvän, keskeyttäkää puuhanne.

MTV3/Helmi

Lähde: AskMen.com

Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.