Mainos

10 asiaa, jotka jokainen nainen haluaisi miehen tietävän suuseksistä

Suuseksin saamista ei kannata pitää itsestäänselvyytenä. Lue, mitä asioita siitä naiset haluavat miesten tietävän!

Jos nainen pitää miehestä, hän luultavasti haluaa saada tämän tuntemaan olon hyväksi. Joskus tämä voi ilmetä suuseksin antamisen muodossa. Suihinottoon liittyy kuitenkin joitain asioita, jotka miehen olisi hyvä tietää osatakseen suhtautua asiaan siihen liittyvällä kunnioituksella.

Australian Men's Health -sivusto listasi joitain asioita, jotka naiset haluavat miesten tietävän suuseksin antamisesta.

1. Jos nainen saa miehen syttymään tyhjästä, kannattaa tälle osoittaa hieman kunnioitusta. Yleensä miehen moottori hyrrää toki jo jollain tavalla ennen hommiin ryhtymistä. Jos kuitenkin suuseksin tarkoitus on kiihdyttää mies nollasta sataan, siihen liittyy paljon työtä. Ei tarvitse järjestää juhlia kiitokseksi, mutta pieni tunnustus hyvin tehdystä työstä voisi olla kiva yllätys.

2. Kun "hellävaraisesti" otat naista niskasta kiinni ja työnnät tämän päätä alaspäin, se ei itse asiassa ole lainkaan niin hienovaraista kuin kuvittelet. Ymmärrämme kyllä, ei tarvitse hoputtaa. Pieni vihjauksesi saa olon tuntumaan hieman pakotetulta, mikä voi olla omiaan latistamaan tunnelmaa.

3. Polvilleen laskeutuminen samalla, kun mies seisoo, vaatii hieman vaivannäköä. Tämä seksikäs peliliike on varmasti molemman osapuolen mielestä kiihottavaa, mutta jollei tarkoituksena ole investoida polvisuojuksiin, ei sitä kannata lähtökohtaisesti odottaa saavansa joka kerta.

4. Hommien ollessa täydessä vauhdissa kannattaa myös olla tarkkana siinä, kuinka aktiivisesti itse osallistuu. Jos tässä kohti teet taas "hellävaraisen" niskasta työnnön, voit olla pulassa. Joillain naisilla on todella herkkä oksennusrefleksi, joten asian suhteen ei kannata pelleillä. Jos nainen haluaa leikkiä "syväkurkkua", anna sen tapahtua hänen ehdoillaan.

5. Joskus voihkimiset ja ääntelyt ovat vain osa show'ta. Totuus on se, että vaikka joskus nainen on suuseksiä antaessaan itsekin todella, todella kiihottunut, toisinaan on helpompi pistää vähän ekstraa peliin asioiden jouduttamiseksi.

6. 69 on hyvä asento teoriassa, kinkkinen asento todellisuudessa. Asentona 69 nimittäin kuulostaa todella seksikkäältä. Mutta käytännön puuhissa sitä unohtaa, mitä oli tekemässä, koska joku toinen tekee jotain toisessa päässä. Miksi juosta maratonia, jos joku tarjoaa jäätelöä kilometrin välein?

7. Varoitukset ovat mukavia. Pieni vinkki siitä, että orgasmi on tuloillaan, otetaan varmasti ilolla vastaan. Odottamaton yllätys kun voi olla turvallisuusriskikin.

8. Suihkuhommat ovat joko hitti tai huti. Aivan kuten oikea yhdyntäkin suihkussa, suihinotto siellä on monimutkainen prosessi veden tulviessa joka paikkaan – erityisesti suuhun. Parhaansa voi yrittää, mutta ei kannata tuntea oloaan liian pettyneeksi, jos kylpyhuoneessa hommat eivät saa huipennustaan.

9. Älä odota suihinottoa aina, kun olet kumppanisi kanssa huoneessa kahdestaan. Jos saisit aina parasta, mitä on tarjolla, odottaisit sitä myös kerta toisensa jälkeen eikä se ole kovin realistista. Ole kiitollinen, kun saat haluamasi, mutta älä odota jälkiruokaa joka ruoan jälkeen.

10. Jos puolen tunninkaan jälkeen et ole ylittämässä maaliviivaa, siitä on kohteliasta kertoa ja ymmärtää, että nainen saattanee haluta luovuttaa. Naiset ovat vain ihmisiä, ja sinä olet myös. Joskus on hyvä osata luovuttaa ajoissa ja kokeilla seuraavalla kerralla uudelleen.

1:35

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.