Seksikolumni: "Kiitos, mutta ei kiitos" – tässä on kaikkien aikojen turhin seksiasento

Se, mikä on miesten mieleen, ei aina toimi naiseen.

Olen pitänyt tätä pitkään sisälläni, mutta nyt se on pakko kertoa: 69 on maailman turhin seksiasento.

Ei taatusti miesten mielestä, mutta sen verran kattavaa on kuitenkin ollut keskustelu tästä aiheesta ympärilläni, että uskallan sanoa, että suurin osa naisista takuulla yhtyy mielipiteeseeni. Itse en siis ole törmännyt yhteenkään naiseen, joka olisi eri mieltä kanssani.

Enkä minä tässä lähde väittämään, etteikö kuusysi voisi olla kivan ja kuuman tyypin kanssa ihan kiihottavaa. Toki voi olla ja on ollut sitä omallakin kohdallani – kyllähän siitä voi nauttia. Mutta kun miettii tämän asennon tarkoitusta, niin se jotenkin vain onnistuu kumoamaan sen itsenäisesti ihan kaikessa typeryydessään.

Mietitäänpä hetki. Siinä minä olen. Valmiina antamaan miehelle perusteellista poskihoitoa. ”Käänny ympäri.”

Mitä tapahtuu, jos käännyn? Edessäsi on kaksi vaihtoehtoa: Joko saat hyvää suuseksiä (vaikka itse sanonkin) tai sitten olet saamatta. Kaikki riippuu olennaisesti siitä, oletko itse siinä hyvä. Jos olet hyvä siinä, mitä teet, niin kerro minulle yksi asia: miten minä pystyn keskittymään sinun hyväilyysi, kun haluaisin keskittyä vain omaan nautintooni? Se on mahdotonta. Ja jos keskityn sinun nautintoosi – niin kuin toki haluan tehdä –, en voi todellakaan keskittyä siihen, mitä sinä teet. Joten miksi sinun on tehtävä sitä? Se on ikävä oravanpyörä. Naisen kiihottuminen ja orgasmi ovat muutenkin niin monimutkaisia asioita, että jos keskittyminen hetkeksikään herpaantuu, niin pulassa ollaan.

Ongelma onkin erityisesti siinä, jos kuusysin oletetaan korvaavan kaikki ennen yhdyntää tapahtuva toiminta. Jos ja kun naisen voi olla vaikeaa saada orgasmia yhdynnässä, on hyvien tapojen mukaista hoidella tämä alta pois ennen yhdyntää. Uutisia: Kuusysissä tämä ei tule tapahtumaan! Ei ainakaan niin, että itse saisit samalla kunnon suuseksiä. Ja hitto vie, minä en halua antaa keskinkertaista suihinottoa kenellekään!

Pieneen päähäni ei vain mahdu, miksi emme hoida tätä toistemme hoivaamista vuorotellen. Miksi kaikki pitää saada heti? On vain reilua, että kumpikin saa hetken nauttia toisen tarjoamasta kielipelistä ilman, että pitää itse painaa hommia.

Ellei mies ole täysin vastustamaton (siis sitä tyyppiä, jolle ei vain pysty sanomaan ei), kieltäydyn kuusysistä lähestulkoon aina. Uskon kyllä, että miehet nauttivat siitä, mutta silti itsestäni tuntuu kuin sitä tarjottaisiin aina ikään kuin kohteliaisuudesta, kun olen itse aikeissa antaa suuseksiä. Ja jos ainoa tapa saada suuseksiä mieheltä on kääntyä ympäri, niin..

... kiitos, mutta ei kiitos.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja