Mainos

Seksikolumni: Mies, tämä röyhkeä tapa sängyssä pilaa mahdollisuutesi uusintaan!

Yksi inhottava tapa saa naisen kuin naisen juoksemaan toiseen suuntaan.

MTV Lifestylen toukokuisessa artikkelissa pohdittiin, mitkä merkit tekevät miehestä huonon sängyssä. Vaikka jokainen kohdista piti mielestäni erittäin hyvin paikkansa, on yksi niistä erityisen ärsyttävä.

Se, että mies työntää takaraivosta naisen antaessa suuseksiä, voi monesta naisesta olla nimittäin todella, todella epäkunnioittavaa.

Itse ihan pidän rajuista otteista, ja minua saa mieluusti vaikka repiä tukasta kesken petipuuhien. En myöskään koe takaraivosta suihinoton aikana työntämistä mitenkään maailmaa kaatavana tai äärimmäisen epäkunnioittavana. Siis välttämättä. Se voi olla ihan kuumaakin. Mutta niin kuin artikkelissa todettiin: jokaisen naisen oksennusrefleksi on erilainen.

Hyvän rakastajan tunnistaakin siitä, että hän osaa lukea tilannetta. Hänellä on pelisilmää. Jos nainen on tukehtumaisillaan tai vaikuttaa kiusaantuneelta tai jäykältä tilanteessa, päästä hyvä mies irti! Et varmaan halua alapäätäsi yrjöllä kuorrutettuna?

Koska takaraivosta työntäminen suuseksin aikana voidaan kuitenkin lukea vain kiihkon hetkillä tapahtuvaksi automaattiseksi toiminnaksi, lukisin erään toisen toimintamallin vielä kiusallisemmaksi.

Jos sorrut työntämään naista takaraivosta alas kohti haaroväliäsi jo siinä vaiheessa, kun olette vasta suuteluhommissa, sorrut aivan käsittämättömän röyhkeään toimintaan. Ensinnäkin oletat automaattisesti, että hän haluaa sitä ja toiseksi... No, olet idiootti.

Itsehän pidän suuseksin antamisesta, mutta jos mies sortuisi tähän jälkimmäiseen virheeseen, saattaisi se jäädä viimeiseksi kerraksi, kun hän minulta saa. Haluan tarjota palveluksiani, en joutua pakotetuksi niihin.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.