Mainos
Mainos
leivontanurkkakansi1valmis

Maailman helpoin ja terveellisin kakku – lue ohjeet!

Vesimelonista tehty tuorekakku ei vaadi ollenkaan leipomista. Tämä kesäinen herkku sopii mainiosti hätävarajälkiruoaksi, jos vieraat pääsevät yllättämään!

Tarvitset vesimelonikakkuun yhden tuoreen vesimelonin, kermavaahtoa, vaniljasokeria, tuoreita marjoja ja mantelilastuja. 

Leikkaa vesimelonin molemmista päistä pois pyöreä kiekko. Näin vesimeloni pysyy tukevasti pystyssä ja sen yläpää on litteä. Leikkaa sitten vesimelonin loput kuoret irti terävällä veitsellä vesimelonin muotoja seuraten ylhäältä alas. 

Vatkaa kuohukermasta jämäkkää vaahtoa. Mausta vaniljasokerilla. Voit halutessasi nostella kerman joukkoon hieman vaniljarahkaa, jolloin siitä tulee paksua ja helposti käsiteltävää vaahtoa. 

Peitä kuorittu, kokonainen vesimeloni kokonaan vaniljavaahdolla. Kerros voi olla melko paksu. Peitä sitten sivujen kermavaahtokerros mantelilastuilla huolellisesti. Nouki kakun sivuille tipahtaneet mantelilastut pois ja peitä niillä tyhjät kolot kermavaahtokerroksessa. Jätä kakun päällys ilman mantelilastuja. 

Ripottele kakun päälle kermavaahdon päälle vielä tuoreita mustikoita ja vadelmia. Laita tuore vesimelonikakku hetkeksi jääkaappiin ennen tarjoilua, niin se maistuu ihanan viileältä ja raikkaalta! 

Lähde: Yumsugar.com 

Uusimmat: Ajankohtaista

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja