Zlatan Ibrahimovic puhuu suunsa puhtaaksi MM-valinnoista – "Zlatanin olisi pitänyt olla siellä, mutta ei ole"

1:17

Ruotsin MM-kisaryhmän ulkopuolelle jäänyt Zlatan Ibrahimovic on avannut sanaisen arkkunsa liittyen Ruotsin kisavalintoihin.

Ibrahimovic on pelannut urallaan monissa arvokisoissa, mutta tänä vuonna 36-vuotiasta hyökkääjää ei valittu Ruotsin MM-joukkueeseen. Ibrahimovic arvostaa MM-kisoja korkealle.

– MM-kisat ovat isoin asia jalkapallossa. Kaikki parhaat pelaajat ovat siellä. Zlatan ei ole siellä. Hänen olisi pitänyt olla siellä, mutta ei ole, Ibrahimovic toteaa.

Ibrahimovicin poisjäämistä perusteltiin faktalla, jonka mukaan Ruotsi pelaisi paremmin joukkueena ilman Zlatania. Tähtihyökkääjä lähettää ruotsalaismedialle tylyt terveiset.

– Median mukaan he ovat parempia ilman minua, joten siksi minä uskon heihin. Tämä on yleinen ruotsalaisen median ajattelutapa. Minulla ei ole tavallista ruotsalaista sukunimeä, enkä käyttäydy kuten tyypilliset ruotsalaiset. Silti minulla on maajoukkue-ennätys ja olen voittanut, mitä olen voittanut.

– Olen pelannut Ajaxissa, Juventuksessa, Interissä, Barcelonassa, Milanissa, PSG:ssä, Manchester Unitedissa ja Los Angeles Galaxyssa. Jos et osaa olla yhteisöllinen, miksi olet pelannut maailman isoimmissa joukkueissa ja voittanut niissä, Ibrahimovic kummastelee.

Ibrahimovic päättää haastattelun itselleen ominaisella itsevarmalla tyylillä.

– Tiedän, miten voitetaan ja teen sen hyvin, Zlatan sanoo virnuillen. 

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja