Zinedine Zidanelta odottamaton lausunto – päävalmentajan tulevaisuus epäselvä: "Minusta ei tule koskaan Real Madridin Sir Alexia"

Real Madridin kausi oli keskiviikkoiltana vedenjakajalla, mutta kuten monta kertaa Zinedine Zidanen alaisuudessa aiemminkin, Espanjan hallitseva mestari oli suurimman paineen alla parhaimmillaan.

Ensimmäisen kerran lohkovoittoon Realin valmentanut Zidane puhui tulevaisuudestaan seurassa sen jälkeen, kun paikka 16 parhaan joukossa oli varmistunut 2-0-voitolla Borussia Mönchengladbachista.

– Minusta ei tule koskaan Real Madridin Sir Alexia, se on varmaa, Zidane sanoi keskiviikon ottelun jälkeen goal.comin mukaan.

Ranskalainen viittasi Manchester Unitedin ikoniseen skottivalmentajaan Sir Alex Fergusoniin, joka valmensi seuraa yli 20 vuotta.

– En tiedä, miten kauan pysyn täällä. En ajattele sitä. Olen onnekas saadessani olla tässä seurassa ja pidän olla onnellinen jopa vaikeimpien aikojen keskellä. Olen elänyt Espanjassa ja Madridissa pitkään ja haluan jatkaa vielä hetken pidempään, Zidane vihjaili.

Madridilla on lauantaina edessä hurja haaste, kun se isännöi La Ligassa paikallista verivihollistaan Atletico Madridia.

Diego Simeonen ryhmä on kuusi pistettä Realia edellä ja on pelannut ottelun vähemmän.

Lue myös:

    Uusimmat