Zinedine Zidane onnellisena Real Madridin suurvoiton jälkeen – viittasi joukkueen erityiseen kykyyn: "Yritämme, mutta toisinaan se ei onnistu"

Real Madridin päävalmentaja Zinedine Zidane piti keskiviikon 2-0-voittoa Borussia Mönchengladbachista joukkueen kauden toistaiseksi parhaana esityksenä.

Madrid voitti lohkon ja eteni jatkoon yhdessä saksalaisseuran kanssa, jonka paikka 16 joukossa varmistui Shahtar Donetskin jäätyä maalittomaan tasapeliin Internazionalen kanssa.

Vaikka Real on voittanut Mestarien liigan Zidanen alaisuudessa kolmesti, lohkovoitto oli valkoisille seuran entisen pelaajalegendan alaisuudessa ensimmäinen.

– Pelasimme loistavasti ensimmäisestä minuutista viimeiseen. Tulkitsimme peliä erittäin hyvin ja luulen, että se oli kokonaisvaltaisesti paras esityksemme tällä kaudella, Zidane sanoi ottelun jälkeen.

Real Madridin jatkopaikka oli iltaan saavuttaessa kaikkea muuta kuin varma, mutta 13 kertaa Euroopan parhaan seurajoukkueen tittelin voittanut jätti osoitti laatua ja kokemusta lyömällä pirteästi alkulohkossa esiintyneen saksalaisryhmän vaivatta.

Karim Benzema naulasi voiton kahdella avausjakson puskumaalilla.

Ranskalaisluotsi ylisti omiensa kykyä näyttää parastaan nurkkaan ahdistettuna. Zidane korosti myös lohkovoiton merkitystä, jonka myötä Real välttää neljännesvälierissä kilpailun etukäteen vahvimmat joukkueet.

– Emme ainoastaan pelaa hyvin paineen alla, olemme esiintyneet hyvin myös muissa otteluissa, mutta tämän joukkueen kyky näyttää parastaan vaikeassa paikassa on silti todellinen.

– Olen ollut pelaaja ja tällä tavalla pelaaminen jatkuvasti on mahdotonta. Yritämme, mutta toisinaan se ei onnistu. Olen todella iloinen pelaajien puolesta, koska he ovat tärkeimpiä joukkueen jäseniä. Oli erittäin tärkeää voittaa lohko, se tapahtui nyt ensimmäistä kertaa ollessani valmentajana.

Lue myös:

    Uusimmat