Zidanen luottovahti väläyttää mahdollisuutta jättää Real Madrid: ”Minulla oli tunne, että teenpä harjoituksissa mitä hyvänsä, en tule pelaamaan”

Real Madrid on pelannut yhden ottelun päävalmentajaksi palanneen Zinedine Zidanen alaisuudessa. Celta Vigo -voitossa Zidanen ensimmäisen Real-aikakauden luottopelaajat saivat vastuuta.

Kolme peräkkäistä Mestarien liigan voittoa Madridille torjunut Keylor Navas lukeutuu Zidanen paluusta iloitseviin pelaajiin.

– Tunteet nousivat pintaan, kun näin nimeni Celta Vigo -ottelun avauskokoonpanossa, Navas sanoi Marcan mukaan jalkapalloaiheisen radio-ohjelma El Partidazon haastattelussa.

Navas ei peitellyt huonosti sujunutta yhteistyötä päävalmentajan paikalta erotetun Santiago Solarin kanssa.

– Minulla oli tunne, että teinpä harjoituksissa mitä hyvänsä, en tule pelaamaan, Navas sanoi. 

– Olin kuitenkin aina ammattilainen ja motivoitunut tekemään asioita oikealla tavalla, koska olen etuoikeutettu pelatessani täällä.

Solarin ollessa Realin peräsimessä Navasin lähteminen seurasta oli jopa todennäköistä. Costaricalainen ei ole sulkenut vaihtoehtoa vieläkään pois.

– Olen antanut tälle seuralle kaikkeni ja aion jatkaa niin täällä ollessani, mutta en halua viettää toista tämänkaltaista vuotta, Navas sanoi.

Loukkaantumisesta toipuva nuori brasilialaishyökkääjä Vinicius kertoo arvostuksestaan Zidanea kohtaan.

– Zidane puhuu hyvin eri tavalla Solariin verrattuna. Hän on legenda, hän voitti kaiken ja on erityinen, Vinicius hehkutti Marcan mukaan.

Vinicius kertoo tämän maanmiesten Casemiron ja Marcelon varoittaneen Real Madridissa nopeasti tapahtuvista asioista.

Brasilialainen myös kertoi Barcelonan lähestyneen häntä ensin ja halunneen maksaa enemmän, mutta Marcelon ja Marco Asension jo nuorena Madridissa saama vastuu auttoi Viniciuksen mukaan häntä valitsemaan Madridin.

Lue myös:

    Uusimmat