Ystävänpäivä on ensi perjantaina – muista ystävää edullisesti!

Ystävänpäivänä muistetaan rakkaita ja lähimpiä, eikä lahjan tarvitse olla suuren suuri tai kallis. Kokosimme yhteen edulliset, mutta sitäkin paremmat lahjat.

Ystävänpäivä kolkuttaa ovella ja haluaisit ilahduttaa ystävääsi ja rakastasi pienellä lahjalla. Mikäli rahatilanteesi on lahjan hankintaa varten huono, tai haluat säästää luontoa ja välttää tavaralahjojen ostamista, ota talteen nämä vinkit toisenlaiselle lahjalle.

1. Hieronta

Anna ystävällesi hierontalahjakortti itse tekemääsi hierontaan. Kerrot että ystäväsi valitsemana ajankohtana suoritat hänelle rentouttavan hieronnan.

2. Itse tehty illallinen

Hyvää ruokaa rakastavat kaikki. Kokkaa siis ystävällesi tai rakkaallesi herkullinen ateria, etkä voi mennä lahjassasi pieleen.

3. Pullaa, kakkua ja keksejä

Leivo ystävälle kotitekoisia makeita herkkuja. Mikään ei lämmitä mieltä kylmällä säällä paremmin kuin uunilämmin pulla.

4. Valokuva

Kehitytä rakkaallesi tai ystävällesi tunnepitoinen ja muistorikas valokuva teistä kahdesta. Valokuvan kehittäminen ei maksa paljoa, mutta siinä on sitäkin enemmän tunnearvoa.

5. Elokuvailta

Järjestä luonasi rentouttava elokuvailta. Osta irtokarkkeja, paahda popcornia, tee voileipiä, tarjoile kuohuviiniä ja keitä kaakaota kermavaahdolla. Vuokraa useita elokuvia joista te kumpikin pidätte. Viettäkää laatuaikaa katsomalla elokuvia pyjamiin pukeutuneina.

(MTV-LIFESTYLE)

Lue myös:

    Uusimmat