Ystävä väittää: Angelina Jolie ei pysty peittelemään hulluuttaan

Assistenttien mukaan Angelina Joliella on omituisia tapoja, jotka häilyvät hulluuden rajoilla.

In Touch -lehti paljastaa, että entinen assistentti on haastanut Angelina Jolien ja Brad Pittin oikeuteen. Ana Charlotiaux niminen nainen väittää, että hänen työsopimuksensa rikottiin, kun hänet irtisanottiin liikojen lomapyyntöjen takia.

Lehden mukaan oikeuskäsittelyn aikana Hollywood-pariskunnan yksityiselämästä voi paljastua likaisia yksityiskohtia. Lehdessä listataankin tarinoita, joita Jolien ja Pittin muut assistentit ja työntekijät ovat kertoneet.

Varsinkin Angelina Jolien, 31, tavat ja tottumukset ovat joutuneet työntekijöiden syyniin.

– Angelina ei halua näyttää sitä, mutta hänellä on hullu puolensa, joka ei ole vain pelkästään kummallinen. Hän ei pysty peittelemään hulluuttaan, näyttelijättären vanha ystävä kommentoi.

Angelinan oudot pakkomielteet

1. Pakkomielle vereen

Ollessaan naimisissa näyttelijä Billy Bob Thorntonin kanssa, Angelina kantoi kaulakorussaan aviomiehensä verta. Tämä kiinnostunut verta kohtaan on säilynyt.

– Kun Angelinan lapset saavat naarmuja tai haavoja, hän säilöö laastarit suureen lasipurkkiin. Hän kuvittelee olevansa taiteellinen, mutta se on vain omituista, assistentti paljastaa.

2. Shoppailuaddiktio

Vaikka kalliiden tavaroiden ostelua ei välttämättä voi pitää varakkaan tähden kohdalla yllättävänä, on Angelinan shoppailu lähtenyt kuulemma käsistä.

– Hänen käytöksensä on pakonomaista. Hän on korvannut huumeriippuvuutensa shoppailuaddiktiolla Hän saattaa ostaa tuhansien dollarien arvosta vaatteita ja koruja.

3. Pakkomielle ruoasta

Näyttelijättären ruokailutottumukset herättävät myös assistenteissa hämmästystä. Grazia-lehti osasi kertoa, että Angelina elää vain 600 kalorilla päivässä.

– Angelina jättää aterioita väliin ja pitää mehupaastoja. Joskus hän syö vain yhden suupalan.

– Hänen päivittäiset dieettinsä muuttuvat. Joskus hän juo vain vihreää teetä ja syö pähkinöitä. Joskus hän juo punaviiniä ja syö punaista lihaa. Yhteen aikaan hänellä oli pakkomieli keitosta. Hän pyysi saada sitä jatkuvasti.

4. Rakkaus alkoholia kohtaan

– Angelina ja Brad rakastavat humaltumista. He jättivät monta kertaa lapset hotellihuoneeseen lastenhoitajan kanssa ja lähtivät ulos juomaan, lontoolainen avustaja kertoo In Touch -lehdessä.

Budapestissa pariskunta varasi oman hotellihuoneen, joka oli eri kerroksessa lasten huoneen kanssa.

– He tekevät niin usein. Kerran he joivat pullon punaviiniä illallisen kanssa ja menivät sitten alakerran baariin ja joivat lisää.

5. Jatkuva kuntoilu

Myös kuntoilusta on tullut pakkomielle.

– Hän lukitsee itsensä alakertaan ja treenaa tuntikausia. Kukaan ei saa häiritä häntä kuntoilun aikana, eräs perheen työntekijöistä kertoo.

– Angelina jättää aterioita väliin ja pitää mehupaastoja. Joskus hän syö vain yhden suupalan.

6. Juorujen seuraaminen

Yleensä Hollywood-julkkikset väittävät, etteivät lue itsestään kirjoitettuja juoruja, mutta erään lähteen mukaan Angelina lukee jatkuvasti blogeja etsien uutisia itsestään ja perheestään.

7. Ankara äiti ja työnantaja

Angelina on kuulemma kaikkea muuta kuin rento äiti.

– Hänen lastensa täytyy työskennellä kotiläksyjen parissa, kunnes kaikki on täydellistä.

Näyttelijätär ei myöskään anna armoa työntekijöilleen.

– Kerran eräs nuori työntekijä rukoili, että saisi pitää työnsä, mutta Angelina antoi hänelle kylmästi potkut.

Brad Pitt puolestaan saa assistenteilta kehuja.

– Hän on rento ja mukava eikä koskaan irtisano ketään. On kuitenkin selvää, ettei hän näytä kaapin paikkaa kotona. Angelina on pomo.


MTV3 Helmi

Kuva: Getty Images

Lähde: In Touch, Celebitchy

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja